Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19, 2011

6 Οκτωβρίου στο Ηρώδειο για τα 45χρόνα της Αρλέτας!

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στο Ηρώδειο, η Αρλέτα μας καλεί να γιορτάσουμε  τα 45 χρόνια που ζήσαμε μαζί της. «Δεν πίστευα ούτε 5 κι έγιναν 45!» όπως είπε με το δικό της αυτοαναιρετικό χιούμορ.



αρλέτα...εκδρομή

Συμμετέχουν:
Νένα Βενετσάνου
Μανώλης Μητσιάς
Λάκης Παπαδόπουλος
Διονύσης Σαββόπουλος
Πετρολούκας Χαλκιάς

Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Πέμπτη 6 (τελικά) Οκτωβρίου 2011
ώρα έναρξης: 9.00μμ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Διακεκριμένη 65€
Α΄ Ζώνη 50€
Β΄ Ζώνη 40€
Γ΄ Ζώνη 30€
Άνω Διάζωμα 22€


Η ημερομηνία της παράστασης άλλαξε σε Πέμπτη 6 Οκτωβρίου και ώρα 21.00
Όσα εισιτήρια έχουν ήδη αγοραστεί, ισχύουν κανονικά για την νέα ημερομηνία.
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνείστε με την Υπηρεσία Εισιτηρίων στο 210 7234567


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Εκδητήριο: Πανεπιστημίου 39
Τηλεφωνικά: 210 7234567


Τα εισιτήρια που αγοράζονται τηλεφωνικά ή online, παραλαμβάνονται είτε την ημέρα της παράστασης στο ταμείο του Ηρωδείου, ή νωρίτερα από το εκδοτήριό μας στην Πανεπιστημίου 39



45 χρόνια έχουν περάσει που η ψιθυριστή φωνή της ακούστηκε για πρώτη φορά στον ελληνικό αέρα να τραγουδά με μια κιθάρα, το τραγούδι του Γιάννη Σπανού «μια φορά θυμάμαι» και την αγαπήσαμε κεραυνοβόλα. Μικροί και μεγάλοι. Κι αυτοί που μεγάλωσαν μαζί της μα και τα "μικρά παιδιά" τους που νανουρίστηκαν  με όνειρα ζαχαρωτά , τραγούδησαν  τη Σερενάτα, το Λύκο και μας πήρε βόλτα μ'ένα άσπρο άλογο.

Μας παρηγόρησε με τραγούδια τρυφερά, μας πήρε απ το χέρι για να περάσουμε το σκοτεινό το δάσος, μας έδειξε τους αστερισμούς!  Μας σκούπισε το δάκρυ με παραμύθια για της θάλασσας τα βάθη,  τις γοργόνες και τα φύκια. Μας ταξίδεψε με Τσιγγάνικες ρομάντζες, μας νανούρισε με τραγουδάκια για την αγάπη, και μας καθησύχασε τα βράδια πως θα ‘ναι πάντα μαζί μας, ακόμα  κι αν φύγουμε  για το γύρο του κόσμου…

Τραγούδια που έχουν γίνει ένα με τη ζωή μας, με τη ψυχή μας, γιατί η Αρλέτα έτσι ακριβώς τραγουδά για να φτάνει στη ψυχή μας. Η αίσθηση ονείρου που μας αφήνει κάθε φορά που τραγουδά και σφραγίζει τα τραγούδια είναι αναντικατάστατη.

Την ακολουθήσαμε στο Περοκέ για 10 και μία νύχτες και βρεθήκαμε να τα πίνουμε στο μπαρ το Ναυάγιο και να χορεύουμε με τη σκοτεινή και μοναχική της  Μπέμπα. Μεθύσαμε μαζί της αλλά μάθαμε να κρατάμε τα "κρυφά κρυμμένα", έτσι για να νιώσουμε  "νησιά μέσα στην πόλη". Γίναμε για χάρη της "έμποροι ονείρων" και τη συναντήσαμε στην "Ελασσόνα" να κλέβει το σκυλί της κυρά – Περσεφόνης και φέραμε μαζί της τα πάνω κάτω…

Τα πάνω κάτω έφερε  όμως κι αυτή στους Σαμάνους τ’ ουρανού και μας λαχτάρησε με το ξαφνικό της ταξίδι αλλά τη φέραμε πίσω με το ζόρι ή μάλλον μας τη στείλανε πίσω για να συνεχίσει να τραγουδά, να μας λέει με γούστο «Και πάλι χαίρεται» και να τραγουδά με "ήχο κρυστάλλινο" για τα Εξάρχεια της ζωής της. να μας σημαδεύει για πάντα. γιατί άλλη αλήθεια  (είν’ αλήθεια), δεν ξανάβραμε.

"Στης Σχιζοφρένειας τον καιρό" γεννηθήκαμε κι εμείς και την έχουμε ανάγκη να μας ξορκίζει ότι μας φοβίζει και ότι μας ξεμακραίνει από την αλήθεια μας... Τούτος ο καιρός κάτι καλό θα φέρει αφού θ αλλάξει είτε θέλει, είτε δε θέλει.

Ραντεβού στο Ηρώδειο την Πάμπτη 6 Οκτωβρίου.

6 σχόλια:

mahler76 είπε...

ξέρουμε ποιοί είναι χορηγοί στην εκδήλωση?? Το λέω μπας και βρώ τσάμπα εισιτήρια.

Cle Petridou είπε...

Έλα μωρέ τσάμπα εισητήριο... Η Αρλέτα θα τραγουδήσει στο Ηρώδειο, μια νύχτα μαγεμένη καμοναδική, κι εσύ ψάχνεις για τσάμπα εισητήριο; Όσο ακριβά κι αν μας έρχεται το εισητήριο πιστεύω πως μια μικρή "θυσία" θα μπορούσαμε να την κάνουμε για να είμαστε εκεί, παρόντες, μαζί της. Μας χρειάζεται και τη χρεαζόμαστε!

mahler76 είπε...

ναι αλλά εγώ είμαι άνεργος. Την στιγμή που διάφορες και διάφοροι που έχουν τα φράγκα να πληρώσουν θα μπούν τσάμπα, όπως όλοι οι συνάδελφοί της, δημοσιογράφοι, και λοιποί γλύφτες και τσιράκια γιατί να μην το κάνω κι εγώ? Την αγάπη μας και το χειροκρότημα μας χρειάζεται πάνω από όλα.

Ανώνυμος είπε...

kala...paizetai an xreiazetai mono tin agapi mas... giati den tragoudaei se mikro baraki opws kapote?in agapi mas... giati den tragoudaei se mikro baraki opws kapote?

Gyn.gr είπε...

H ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΛΕΤΑΣ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ

http://www.soundmag.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3319:arletaanaboliirodeio&catid=134:-2&Itemid=400193

SOUNDMAG είπε...

H ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΛΕΤΑΣ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ

http://www.soundmag.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3319:arletaanaboliirodeio&catid=134:-2&Itemid=400193