Σάββατο, Μαΐου 14, 2011

Τούτος ο καιρός κάτι καλό θα φέρει or Arleta's prophesy

Το σημερινό ποστ  είναι μεγάλο και παίζει σε πολλά επίπεδα. Έχει σημαντικό υλικό που με χαρά μοιράζομαι μαζί σας.

Είχα ετοιμάσει ένα φιλμάκι για να ανεβάσω στο youtube με το τραγούδι της Αρλέτας «Τούτος ο καιρός» και ακούγοντας το ξανα και ξανά, ένιωσα την αιώνια αλήθεια του, όπως τουλάχιστον εγώ την εισέπραξα.
 Έτσι, αλλαγή πορείας. Ανεβάζω ξανά το ίδιο τραγούδι με διαφορετική "οπτική" επένδυση αυτή τη φορά: Τους υπέροχους κύκλους από σιτάρι!

Μιας και τα media «επιλέγουν» να σιωπούν και να αποπροσανατολίζουν, εισηγούμαι στη συνέχεια μια σειρά από youtube που κρύβουν μέσα τους το νόημα του τραγουδιού, αυτό που η Αρλέτα λέει μέσα σε δυο στίχους: Πως...

Τούτος ο καιρός κάτι κακό θα φέρει
γιατί δεν έχει λίγη αγάπη να προσφέρει,
τούτος ο καιρός κάτι καλό θα φέρει 
γιατί θ αλλάξει είτε θέλει είτε δε θέλει…


Arletta’s “prophesy”



Το’ είπε…

Στίχοι/μουσική Αρλέτα
δίσκος: Ένα καπέλο με τραγούδια

Τοπε, κάτι πολύ σοφό που τριγυρίζει
στης ντροπιασμένης πολιτείας τα δρομάκια
Στις λαϊκές και τις πολυτελείς καφετερίες
στα λεωφορεία, τα ταξί τα μηχανάκια

Πως τούτος ο καιρός κάτι κακό θα φέρει
γιατί δεν έχει στάλα αγάπη να προσφέρει
Πως τούτος ο καιρός κάτι καλό θα φέρει
γιατί θ’ αλλάξει είτε θέλει είτε δεν θέλει

Τοπε, κάτι πολύ σοφό τόπε για σένα
τόπε για μένα που δεν αγαπώ κανένα
Φωνή βραχνή από λαρύγγι ραγισμένο
να μουρμουρίζει σ’ ένα κόσμο λυσσασμένο

Πως τούτος ο καιρός κάτι κακό θα φέρει
γιατί δεν έχει στάλα αγάπη να προσφέρει
Πως τούτος ο καιρός κάτι καλό θα φέρει
γιατί θ’ αλλάξει είτε θέλει είτε δεν θέλει

Τόπε, κάτι πολύ σοφό που τριγυρίζει
Ξυπόλητο τα βράδια και σφυρίζει
Πως τούτος ο καιρός …


Ένα τραγούδι του 1981 από το δίσκο «Ένα καπέλο με τραγούδια», ντυμένο με φωτογραφίες της Lucy Pringle από τους κύκλους από σιτάρι που εμφανίζονται όλο και πιο συχνά στα χωράφια της γης!

Σχήματα υπέροχα αρμονικά που αγγίζουν την τελειότητα και νιώθω, πως σκοπό έχουν να μας προετοιμάσουν για τις μεγάλες αλλαγές που θα φέρει η ευθυγράμμιση των πλανητών! Ο Γαλαξίας μας (the Milky way) «ενηλικιώνεται» και συμπληρώνει ένα κύκλο των 26,000 ετών και κάτι. Ε, δεν είναι και λίγα!

Και ετοιμάζεται να το γιορτάσει. Κι εμείς μαζί του, μ αυτό το… "προφητικό" τραγούδι της Αρλέτας.

Πως καμιά φορά, ο ευαίσθητος καλλιτέχνης προαισθάνεται τα μελλούμενα!…
Με τις ευαίσθητες κεραίες του συντονίζεται με τις συχνότητες της φυσικής ροής της ζωής, μιας ζωής απαλλαγμένης από τα στενά όρια του χρόνου.
Έχω ακούσει κάπου πως ο χρόνος είναι μια… κακή «συνήθεια» που εφεύρε ο άνθρωπος για να καταπιέζει και να αυτοκαταπιέζεται… εσείς τι λέτε;

Τι να πιστέψουμε και τι όχι από όσα ακούμε, όλο και πιο έντονα όσο πλησιάζουμε στο αβέβαιο για κάποιους 2012!

Η καταστροφή, το τέλος του κόσμου λεν οι πιο υστερικοί και στ αλήθεια ήθελα να ξερα, για τόσο χαζό τον έχουμε τον Δημιουργό; Αυτή την άναρχη νοημοσύνη που διέπει τα πάντα στο σύμπαν, από το απειροελάχιστο κύτταρο του DNA όλων των ζωντανών μέχρι το απέραντο σύμπαν που εμείς οι μικροί και φοβισμένοι άνθρωποι της Γης, δεν μπορούμε να το διανοηθούμε.

Ήθελα να ‘ξερα αν πιστεύετε πραγματικά ότι Αυτή η τέλεια Νοημοσύνη που μας παρακολουθεί να μεγαλώνουμε να αναπτυσσόμαστε σαν συνειδητότητες, ότι θα μας τινάξει στον αέρα έτσι γιατί μας βαρέθηκε;

Βέβαια θα είχε κάθε λόγο να μας βαρεθεί και αν μας αφήσει έτσι ανεξέλεγκτους, θα τον τινάξουμε εμείς οι ίδιοι τον πλανήτη στον αέρα... Η Ελεύθερη βούληση που μας χάρισε, μόνο ελεύθερη δεν είναι έτσι που την καταντήσαμε και τη βιώνουμε. Το κάθε τι το μετατρέπουμε σε χρήμα, σε όπλα για να κυριαρχήσουμε, ή για να αμυνθούμε, να σκοτώσουμε ή να σκοτωθούμε, να εκμεταλλευτούμε!

Αυτό το έρμο το Κάρμα που μας χάρισε, σαν εργαλείο για την γνώση και την ανέλιξη της ψυχής μας, το φορτώνουμε ξανά μανά με τα ίδια και χειρότερα. Οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι. Οι Rockefeller και oi Rothschild, οι Μασόνοι, Illuminati και το Βατικανό να κατέχουν τον πλούτο της Γης και η πλειοψηφία να ζητιανεύει για να ζήσει. Τα κράτη φτωχεύουν γιατί τα επενδύουν σε όπλα. Οι οικονομίες καταρρέουν και αυτοί (βλ. New World Order) να απεργάζονται τη μείωση του πληθυσμού της Γης με μάλλον ανήθικα μέσα.
Ένας 3ος παγκόσμιος ας πούμε, πολύ θα τους βόλευε...
Δείτε λίγο αυτό το ραμολιμέντο μα μας εκθέτει το πρόβλημα... (κλικ ΕΔΩ)
Δείτε και το γιο του προηγούμενου να εξηγά γιατί τελικά το Ιτερνετ δεν έπρεπε να υπαρχει γιατί μέσα απ αυτό κινδυνεύουν οι honorable citizens of the united states... (κλικ ΕΔΩ)


Τώρα που τα γράφω μαζεμένα, σκέφτομαι ότι μας αξίζει τελικά να μας καταστρέψει…

Όμως, Θεός είναι η απέραντη Αγάπη, έτσι δε λένε όλες οι θρησκείες;




Ε, θα μας βοηθήσει γι ακόμη μια φορά, όχι απλά να επιβιώσουμε, αλλά και να αναβαθμιστούμε σα συνειδητότητες! Μας καθησυχάζουν οι φίλοι εξωγήινο.
Θα περάσουμε λένε αυτοί που τα ψάχνουν αλλιώς τα πράγματα, στην 5η διάσταση! Η ενέργεια που θα εξαπολυθεί από το κέντρο του Γαλαξία, θα μας αλλάξει, θα τροποποιήσει το DNA μας! Θα αρχίσει το δεξί κομμάτι του εγκεφάλου μας που υπολειτουργούσε, να αναπτύσσεται για να αποκτήσουμε ξεχασμένες δυνατότητες όπως διαίσθηση, τηλεπαθητική επικοινωνία, αστρικά ταξίδια και δε συμμαζεύεται.

Αυτό που λένε οι γραφές για 2α Παρουσία δεν είναι τίποτα άλλο από την αποκάλυψη μέσα μας της Χρηστικής ιδιότητας: Αγάπη, συγχώρεση, κατανόηση, αυτοθεραπεία και κατανόηση του μυστηρίου της ΖΩΗΣ! WOW!

Σαν πολλά κι απίστευτα ακούγονται όλ’ αυτά… κι αν δεν τα πολυπιστεύετε, δεν έχετε παρά να ακούσετε την Αρλέτα να τραγουδά «Τούτος ο καιρός κάτι καλό θα φέρει» και να κοιτάξετε τους κύκλους από σιτάρι για να νιώσετε την αρμονία και τη γαλήνη που είναι να ‘ρθει και στη Γη!

Εξ άλλου, οι αδελφοί του Γαλαξία, γι αυτό τα κάνουν τα σχήματα τους στα χωράφια, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΡΥΨΕΙ! Για να τα δούμε όλοι και να αναθαρρέψουμε. Απίθανο σχέδιο! Και αφήνουν κωδικοποιημένα μηνύματα ΓΙΑ ΜΑΣ!



«Προσέχετε από αυτούς που φέρουν ψεύτικα δώρα και ανυπόστατες υποσχέσεις τους/
Πολύς πόνος αλλά υπάρχει ακόμη καιρός/
Πιστέψτε υπάρχει ακόμη καλοσύνη εκεί έξω/
Εναντιωνόμαστε στους απατεώνες/
το κύκλωμα κλείνει»

Ακούσατε εσείς κάτι από τις ειδήσεις;


Πολύ ενδιαφέρον το επόμενο youtube και θα καταλάβετε πολλά!  (Κλικ ΕΔΩ)
Θα δείτε την απίστευτη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στο ημερολόγιο των Μάγιας και στους κύκλους. Την απίστευτη ακρίβεια με την οποία μας ενημερώνουν από το παρελθόν για το... μέλον της Γης! Κι αν αντέχετε να δείτε πως σχηματίζονται οι κύκλοι δείτε οπωσδήποτε αυτό το ντοκουμέντο. Ερευνητές τοποθέτησαν κάμερες νυχτός και κατέγραψαν... τίποτα, ένα φως και ένα αεράκι κυκλικό, που σε 15 λεπτά άφησε ένα φανταστικό σχέδιο.




Ναι, το ημερολόγιο των Μάγιας σταματά στο έτος 2012 και μαζί του σταματά και η ζωή όπως την ξέρουμε μέχρι τώρα. Το τι θα αλλάξει μας το αφήνουν σιγά σιγά κωδικοποιημένο στους κύκλους από σιτάρι, για να μην τρομάζουμε, να μην ανησυχούμε! Αν ξεφύγουμε λίγο από τις παροπίδες της θρησκείας μας και αποδεκτούμε ότι η μετενσάρκωση είναι η φυσική πορεία της ψυχής, κι αν ξανακοιτάξουμε τις εξωπραγματικές πυραμίδες του Μεξικού, ίσως μπορέσουμε να καταλάβουμε ότι αυτοί οι εξωγήινοι δεν... είναι και τόσο εξωγήινοι! Ίσως να είναι οι μακρινοί συγγενείς μας από το μέλλον! Είναι, απ ότι φαίνεται στο Data strip που άφησαν στα σπαρτά, μικροκαμωμένοι με μεγάλα κεφαλάκια! Φυσικό, αφού σίγουρα έχουν πιο ανεπτυγμένο εγκέφαλο από εμάς! Ε και με μεγάλο κεφαλάκι πρέπει να είναι μικροκαμωμένοι για λόγους ισορροπίας!


Φαντάζεστε όμως, τον πανικό των Αμερικανών και των Εγγλέζων! Ήταν μέχρι τώρα οι άρχοντες της Γης και αυτοί οι κύκλοι ήρθαν να ταράξουν τον ύπνο τους. Φοβάμαι μην προσπαθήσουν να επιβάλουν μια κατάσταση χάους, για να εμφανιστούν ως οι απόλυτοι εκπρόσωποι των γήινων! Και ξέρετε βέβαια με ποιο τρόπο μπορούν να μας ελέγχουν; Σπείρωντας το χάος και το φόβο. Καλά, σ αυτό είναι μάστορες. Τι οικονομική κατάρρευση κρατών, τι πανδημίες, τι σεισμούς και τσουνάμια... τώρα έχουμε και το HAARP μην το ξεχνάτε. (με δεξί κλικ και ν ανοίγετε νέο παράθυρο)

Νομίζω τελικά πως οι εξωγήινοι φίλοι μας, μας ξέρουν πολύ καλύτερα απ ότι εμείς τους εαυτούς μας όπως και γνωρίζουν ακριβώς τι συμβαίνει εδώ στην "κόλαση" Γη και νοιάζονται για μας. Ξέρουν ότι τα επίσημα media και οι κυβερνήσεις κάνουν ότι μπορούν για να μας αποσπάσουν την προσοχή, να πιστεύουμε ότι οι κύκλοι είναι έργο ανθρώπινο κι ότι είναι άνευ σημασίας! Κι ας είναι ό,τι πιο υπέροχο κι αρμονικό συμβαίνει στον πλανήτη Γη τα τελευταία χρόνια, που… «κάτι καλό θα φέρει» και που «θα αλλάξει, είτε θέλει είτε δε θέλει»…

Κι αν αμφιβάλλετε και είστε δύσπιστοι, ακούτε το τραγούδι της Αρλέτας και... κοιτάτε κάθε τόσο τους κύκλους από σιτάρι που μας δίνουν ελπίδα για μια πιο αληθινή ζωή. Γι αυτό τους φτιάχνουν θυμηθείτε, για μας! Είναι όμως και καλλιτέχνες οι μπαγάσες, άψογοι!
ΕΠΙΛΕΓΩ λοιπόν να συντονίζομαι με ΑΥΤΗ τη δυνητική πραγματικότητα και να ενωθώ με τη δόνηση της ύπαρξης μου. Όσο περισσότεροι το νιώσουμε και το αναμένουμε τόσο πιο απλή και ανώδυνη θα είναι η αλλαγή του πλανήτη μας, λεν αυτοί που ξέρουν...



Αν θέλετε να το ψάξετε αλλιώς σας συστήνω μια σειρά από YOUTUBE (και σίγουρα δεν έχουν σχέση με τα εκνευριστικά New age stuff )
(Όλα με δεξί κλικ και ν ανοίγετε νέο παράθυρο για να μη χανόμαστε...)


1. Με πρώτο πρώτο τον David Wilcock  ένα νεαρό σύγχρονο ερευνητή που συνδυάζει επιστημονική γνώση και «μεταφυσικά», πνευματικά αν προτιμάτε χαρίσματα και του οποίου οι ερμηνείες ειναι σίγουρα πιο πιστικές από αυτές της NASA...

2012 Event Horizon: Prophecies and Science of a Golden Age, by David Wilcock

Part 1





Στο τέλος του δεύτερου μέρους της παρουσίασης, δίνει πιθανές ερμηνείες των κύκλων στα χωράφια (crop circles).





2. Μπορείτε ακόμη να δείτε την ταινία 2012,  ταινία  που καμια σχέση δεν έχει με καταστροφές αλλά θα μάθετε από διάφορους επιστήμονες, ερευνητές, psychics (άτομα με "μεταφυσικές" δυνατότητες) για τη δική τους ερμηνεία τι σημαίνει για τη γη και για το γαλαξία αυτή η πλήρης στροφή του Γαλαξία γύρω από τον εαυτό του. (κλικ ΕΔΩ)


3. Για πιο ψαγμένους υπάρχει και αυτή η εξαιρετική ταινία  KYMATICA που αποδίδει τη μυστική ιστορία του πλανήτη και ποιοι την επηρεάζουν για τα δικά τους συμφέροντα. (κλικ ΕΔΩ)



4. Υπάρχει ακόμη και η φοβερή μα και τόσο απλή κι αληθινή κυρία Dolores Cannon, υπνωτίστρια πέρα από 30 χρόνια και έχει γράψει 15 βιβλία με τις ανακαλύψεις που φέρνει στο φως. Έχει αναπτύξει μια δική της μέθοδο, επικίνδυνη, γι αυτό και οι άλλοι του είδους δεν μπαίνουν στα πεδία που εξερευνά αυτή και που αφορούν όχι το υποσυνείδητο της παρούσας ζωής, αλλά προηγούμενων ζωών


5. Υπάρχει ακόμη το project Camelot που έστησαν κάποιοι πολίτες της γης που έχουν αφιερωθεί στη ενημέρωση του κόσμου, βγάζοντας πολλά και διάφορα στη φόρα, κυρίως με συνεντεύξεις ανθρώπων που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις, πολλές φορές απαγορευμένα από την επίσημη αμερικανική κυβέρνηση (κλικ ΕΔΩ)


6. Σας δίνω εδώ το link για τη σελίδα της Lucy Pringle's crop circle homepage. H Lucy Pringle's χρόνια τώρα φωτογραφίζει και ερευνά το μυστήριο των Crop circles και έχει μαζέψει φωτογραφίες από το 1990 μέχρι και σήμερα. Κύκλους που δεν είδατε ποτέ από την τηλεόραση και τον τύπο γιατί... Η εξουσίες για κάποιο λόγο αποτρέπεουν (το λέω κομψά) την πολλή δημοσιότητα. (κλικ ΕΔΩ)           

Την ευχαριστώ για το υπέροχο υλικό που μοιράζεται μαζί μας ελεύθερα και χωρίς καμιά χρέωση. Δε θα ήταν άσχημα να παραγγέλναμε το ημερολόγιο της ή ακόμη να κάναμε κάποια δωρεά για ενίσχυση. (κλικ ΕΔΩ) 

Τέλος σας δίνω link για ένα πολύ ενδιαφέρον channel που ονομάζται... UFO TV - κλικ ΕΔΩ) , με φοβερά ενδιαφέροντα και επαγγελματικά φιλμάκια για το θέμα μας

Α, κι αν θέλετε να το διασκεδάσετε, εδώ θα βρείτε ένα πίνακα για να βρείτε το... ζώδιο σας με βάση το ημερολόγιο των 13 φεγγαριών που ανέπτυξαν οι Μάγιας. (Κλικ ΕΔΩ)
Αφού βρείτε το δικό σας σύμβολο, το βάζετε μετά στο Άγιο Google και θα σας βγάλει ένα κατεβατό για το ποιοι είστε και πως θα αλλάξετε! Έχει πολλή πλάκα και... θα ξαφνιαστείτε, είμαι σίγουρη.

Καλή διασκέδαση
c.

Γι ακόμη περισσότερα περάστε από τα τραγούδια...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή blogger,

Είμαι φίλος της Αρλέτας και θα ‘θελα να γράψω δυο πράγματα αναφορικά με ένα συμβάν, όχι τόσο πρόσφατο (2007), αλλά τον τελευταίο καιρό επανήλθε στην επικαιρότητα με αφορμή ένα youtube – collage, που ξεσήκωσε σχόλια διαμαρτυρίας από κάποιους.

Όμως, επειδή ακριβώς είναι αποσπασματικό χωρίς να δίνει το κλίμα που επικρατούσε εκείνη την (κρύα) ημέρα στα στούντιο της ΕΡΤ και επειδή είχα βρεθεί με την Αρλέτα το ίδιο βράδυ όπου μου διηγήθηκε τι ακριβώς έγινε, νιώθω την ανάγκη και με την άδεια της θα διευκρινίσω δυο - τρία πράγματα.

1. Εκτός του ότι το στούντιο ήταν κυριολεκτικά ψυγείο, έπρεπε η Αρλέτα και οι μουσικοί της να ξεπαγιάζουν και να περιμένουν τουλάχιστον μισή ώρα μέχρι να εμφανιστεί η κα Μπήλιω κι άλλη τόση για να πει διάφορες άσχετες ανακοινώσεις –και οι προσκεκλημένοι, Αρλέτα και οι δύο εξαίρετοι μουσικοί που τη συνοδεύουν να έχουν κυριολεκτικά ξεπαγιάσει.

2. Εμφανίζεται στη μίση ώρα κι ενώ οι μουσικοί προσπαθούσαν να ζεστάνουν τα δάκτυλα παίζοντας λίγο, η κα Μπήλιω χωρίς ούτε ένα τυπικό καλωσόρισμα, απαίτησε ησυχία γιατί είχε πονοκέφαλο…

3. Και αρχίζει η εισαγωγή της υπεύθυνης της κύριας πολιτιστικής εκπομπής της κρατικής Ελληνικής τηλεόρασης, λέγοντας για τα «τριάντα χρόνια της παρουσίας της Αρλέτας (!!!) -κι άντε αυτό, φαίνεται πριν σαράντα χρόνια η κα Μπίλιω ήταν αγέννητη. Τη διορθώνει η Αρλέτα για τα 40 χρόνια.

4. Ακολουθεί στη συνέχεια εκείνη η φοβερή «πολιτιστική» ατάκα ότι το όνομα και η φωνή της Αρλέτας έχει σε όλους ένα συνειρμό αυτόματο, Αρλέτα – Νέο κύμα (!!!) Τελικά ΉΤΑΝ γεννημένη η κα Μπήλιω αλλά… έμεινε εκεί. Στην θυρωρό μου θα το συγχωρούσα, στην Υπεύθυνη πολιτιστικής εκπομπής, όχι. Θα μπορούσε να ρωτήσει τη θυρωρό της ΕΡΤ, αυτή σίγουρα θα ήξερε ότι η Αρλέτα έχει μια καριέρα 35 χρόνων μετά το Νέο Κύμα! Όμως η Πολιτιστική λειτουργός το αγνοούσε ΚΑΙ αυτό. Θυμήθηκε όμως τη Σερενάτα, αυτή την ήξερε…

5. Τα τραγούδια, επειδή θα παίζονταν ζωντανά με δύο μουσικούς μόνο, είχαν προαποφασιστεί, ώστε να προσαρμοστούν και σίγουρα ένα τραγούδι όπως η Σερενάτα δε χωρά στα στενά πλαίσια του παγωμένου στούντιο. Και να επιμένει με… νάζι ξανά και ξανά, να της παίξουν τη Σερενάτα! Εκεί θαύμασα την υπομονή της Αρλέτας…

6. Δεν είχε δα και καμιά νεοφερμένη τραγουδίστρια, την Αρλέτα φιλοξενούσε και όφειλε αν μη τι άλλο σεβασμό σε μας που την ξέρουμε και την ακολουθούμε χρόνια τώρα, γιατί ακριβώς είναι μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα.

7. Άστε τις ανεκδιήγητες ατάκες εκτός τόπου και χρόνου, του στυλ «περπατάς πολύ;» ! Πάλι θαύμασα την υπομονή της Αρλέτας…

Την Αρλέτα την ξέρω χρόνια και είναι για μένα ένας ευγενέστατος άνθρωπος αλλά έχει κι η ανοχή τα όριά της… ποτέ δεν θα πήγαινε σε εκπομπή με την πρόθεση να πειράξει κανένα. «Όταν με φέρνουν σε άμυνα αντιδρώ» μου είπε χαρακτηριστικά.

Αυτά ήθελα να σας γράψω και ευχαριστώ για το γλυκύτατο αυτό Blog που με τόση αγάπη διατηρείτε στο διαδίκτυο για την σπάνια αυτή Καλλιτέχνη.

Κώστας Μ.