Πέμπτη, Οκτωβρίου 06, 2011

H ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΛΕΤΑΣ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ...αυτό δεν είναι για καλό μας

Η Sui Generis Music ως διοργανώτρια εταιρία της συναυλίας της Αρλέτας στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στις 6 Οκτωβρίου 2011, ανακοινώνει με λύπη της ότι η συναυλία είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί για λόγους ανωτέρας βίας. Αιτία αυτής της απόφασης είναι ότι η πανελλαδική απεργία και οι κινητοποιήσεις που τη συνοδεύουν, καθιστούν αδύνατη την ομαλή πραγματοποίηση των απαραίτητων ενεργειών για τη διεξαγωγή της συναυλίας. Ζητάμε συγνώμη από το κοινό για την αναστάτωση αυτή καθώς και την κατανόησή του.
Θα ανακοινωθεί στις επόμενες μέρες μέσω της Ticket services (Τ. 210 7234567) ο τρόπος εξαργύρωσης των προπωλημένων εισιτηρίων καθώς και ο χώρος και ο χρόνος πραγματοποίησης της συναυλίας.

Βρήκα στα σχόλια του Blog το πιο πάνω μήνυμα κι έγινα έξαλλη….

Γιατί βρε Έλληνες; Γιατί ενδίδετε στη μιζέρια που σας οδηγούν τα κέντρα εξουσίας;
Η συναυλία αυτή όχι μόνο δεν αποδυναμώνει τις όποιες διεκδικήσεις, αλλά δίνει μηνύματα πως η Ελλάδα ακόμη αντιστέκεται και κρατά ισορροπίες.

Γι αυτό έγινα έξαλλη για την ακύρωση της Συναυλίας της Αρλέτας στο Ηρώδειο. Γιατί η συναυλία αυτή, εκεί κάτω απ την Ακρόπολη, ενεργειακά και συμβολικά είναι η αντίσταση στο ΧΑΟΣ που μας επιβάλλεται από παντού.

Είναι οι ήχοι και η συχνότητα της αντίστασης μας στη μιζέρια και την ηττοπάθεια.

Η κυτταρική μνήμη του Έλληνα πρέπει να ξυπνήσει και ξέρετε πώς; Με τη δημιουργία, την τέχνη, τη μουσική, τη λογοτεχνία την ποίηση τη φιλοσοφία. Αυτά έχει στο DNA του ο κάθε Έλληνας και αυτά θα τον σώσουν κι ας αμφιβάλλει πια για τον εαυτό του. Για τις ικανότητες και δυνατότητές του.

Αυτό όμως δεν το επιθυμούν όσοι βρίσκονται στα σκοτεινά πολυτελή γραφεία των κέντρων που αποφασίζουν τι μπορεί και τι δε μπορεί η Ελλάδα. Οι διάφοροι αετονύχηδες οι εκτός μα και οι εντός Ελλάδας την έχουν καταντήσει κουρέλι που σούρνεται στα ΔΝΤ για να πάρει ψεύτικα λεφτά, προκειμένου να μπορέσει να πληρώσει την υπέρογκη δόση που της έχουν επιβάλει τα κυκλώματα της Wall street, οι τρομοκράτες της Γης μη αφήνοντας της περιθώρια ανάκαμψης… ΕΛΕΟΣ!

Το χειρότερο είναι που εξευτελίζουν έναν από τους πιο περήφανους λαούς της Γης για να νιώθουν οι ίδιοι -τραπεζίτες, Ιλλουμινάτοι, σκιώδεις κυβερνήσεις ΗΠΑ και Αγγλίας- δικαιωμένοι για την μιζέρια της ψυχής τους.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ.


ΑΠΟΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ.

Αυτός τους θρέφει, Ο φόβος και αυτόν επιδιώκουν για να μας αποδυναμώσουν. Το να καταστρέφουμε τις περιουσίες και την οικονομία της Ελλάδας, μόνο πρόσκαιρη ικανοποίηση θα μας δώσει και συνηγορεί με το χάος.

ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ.

Κάνετε κλικ εδώ για να ενισχύσετε την ειρηνική διαμαρτυρία χιλιάδων ανθρώπων για την τρομοκρατία και τη διαφθορά της Wall Street.The World vs Wall Street, ο κόσμος ξυπνά!


Δεν υπάρχουν σχόλια: