Τρίτη, Ιουλίου 07, 2015

Αρλέτα & Λάκης Παπαδόπουλος «Η Ώρα των Τρελών» Πέμπτη 16 Ιουλίου

Αρλέτα & Λάκης Παπαδόπουλος

«Η Ώρα των Τρελών»

Πέμπτη 16 Ιουλίου


Mετά τη sold out συναυλία στο Ηρώδειο, ο Λάκης -με τα ψηλά ρεβέρ- Παπαδόπουλος συναντάει ξανά την καλή του φίλη Αρλέτα -αυτήν τη φορά- στην ειδυλλιακή Λίμνη της Βουλιαγμένης. Εκεί, θα επαναλάβουν τις όμορφες βραδιές που χάρισαν τη χειμερινή σεζόν στο κοινό, από τη σκηνή του Half Note. Έτσι, το βράδυ της Πέμπτης 16 Ιουλίου, θα παρουσιάσουν στο κοινό τις επιτυχίες τους από την πολύχρονη πορεία τους, ανέκδοτα καινούρια τραγούδια, αλλά «και ό, τι προκύψει» όπως διευκρινίζει κι η ίδια η Αρλέτα, η οποία με νόημα εξηγεί: «Γιατί εμείς είμαστε τζαζ, όχι μόνο στη μουσική, γενικώς τζαζ». 



Από τη μεριά του ο Λάκης Παπαδόπουλος απορεί και μονολογεί: «Η Αρλέτα λοιπόν, όποτε και όταν επιτέλους αποφασίσει να εμφανιστεί, μου έρχεται ντυμένη, πότε χριστουγεννιάτικο δέντρο, πότε ξωτικό, αμαζόνα, χορεύτρια, με τα πέδιλα του σκι, παίζοντας τένις, βόλους, παρέα με τον γορίλα της. Ξεκάλτσωτη, αλλοπαρμένη, δυστυχοευτυχισμένη, αθλήτρια. Προ ημερών εθεάθη σε παιδική χαρά της Κυψέλης να κάνει τσουλήθρα, μονόζυγο, κρίκους και κατοστάρι με κάτι συμμαθήτριές της από το Κατηχητικό του Ορχομενού. Θα τη χαρώ κι εγώ μαζί σας, στη λίμνη της Βουλιαγμένης, όπως και να είναι ντυμένη. Για μένα η Αρλέτα είναι πάντα κεντημένη».

Info Ώρα έναρξης στις 22.30 Τιμές εισιτηρίων: ΖΩΝΗ Α - (25,00€, 20,00€) ZΩΝΗ Β - (20,00€, 16,00€) ΖΩΝΗ Γ - (15,00€, 12,00€) ΖΩΝΗ Ε (ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ) - (15,00€, 12,00€) ΖΩΝΗ Δ (ΟΡΘΙΟΙ) - (10,00€, 8,00€) - 

Δεν υπάρχουν σχόλια: