Δευτέρα, Μαΐου 14, 2012

Η Αρλέτα, 13 Ιουνίου Συναυλία ξανά στο Βόλο 4 χρόνια μετά -



Η ΑΡΛΕΤΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ «ΜΕΤΑ»..


Τραγουδά στις 13 Ιουνίου για τα άτομα με αναπηρία..




Η προπώληση θα γίνει [από 25/5] από τον «Δίαυλο» [Τοπάλη 14] Βιβλιοπωλείο- Καφενείο «Χάρτα» [Σκενδεράνη 16] Δισκοπωλείο «Classic» [Eρμού 187] και από τα γραφεία της ΕΛΕΠΑΠ στην Αγριά, τηλ.24280 97030.


Από 7/6 και από το ταμείο του κινηματογράφου «Αχίλλειον» τηλ. 24210 32818.

με την συμπαράσταση του ΔΟΕΠΑΠ- ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου.

Χορηγοί επικοινωνίας η τηλεόραση TRT, το Ράδιο ΒΕΡΑ, το Marconi Radio, οι ιστοσελίδες e-volos.gr, thisisvolos.gr, mediasoup.gr, olympia.gr, matia.gr, mousikorama.gr, penapress.gr, «Αναπηρία τώρα», το περιοδικό «Αυτονομία» και η εφημερίδα «Θεσσαλία».

Η Αρλέτα παίρνει βαθιά αναπνοή και… επιστρέφει στο Βόλο (στον τόπο του εγκλήματος), τέσσερα χρόνια μετά το άτυχο εκείνο συμβάν με την υγεία της λίγο πριν βγει στη σκηνή για να τραγουδήσει στους φίλους της που την περίμεναν να βγει στη σκηνή…

Το ‘σκασε όμως η Αρλέτα για λίγο, γιατί την κάλεσαν για… επανα-προγραμματισμό, για άλλα 42 χρόνια- και την ξανάστειλαν πίσω στους φίλους της, που την διεκδίκησαν  και..(συν)κίνησαν Γη και Ουρανό με τα αγαπησιάρικα μηνύματα τους σαπ' αυτό εδώ το blog, μα κι από αλλού.

Έτσι η Αρλέτα, 4 χρόνια μετά πάει στο Βόλο και για να "ξορκίσει" την γκαντεμιά, αλλά και για να ολοκληρώσει την «υποχρέωση της απέναντι στο κοινό του Βόλου.

Μάλιστα, έχοντας πάθει, έχει μάθει από πρώτο χέρι τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν καθημερινά στη διακί.νηση τους, χιλιάδες άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ)  λόγω έλλειψης κατάλληλων διευκολύνσεων τόσο στο κτιστό περιβάλλον, όσο και στα... μυαλά πολλών συμπατριωτών μας...

Έτσι τη Συναυλία, αυτή ειδικά, η Αρλέτα την αφιερώνει στα άτομα με αναπηρία



Δεν υπάρχουν σχόλια: