Σάββατο, Σεπτεμβρίου 04, 2010

Τίμησε την Αρλέτα, το Φεγγαράκι της Λευκάδας!




Την τίμησε και το τίμησε κι η Αρλέτα, εκείνο το τεράστιο ολόγιομο φεγγάρι, το τελευταίο του καλοκαιριού στη Συναυλία της Λευκάδας, 24 Αυγούστου 2010.
Στάθηκε κι άκουσε το απόλυτο τραγούδι του, αναλογιζόμενο πόσοι και πόσοι το έχουν τραγουδήσει… Είμαι σίγουρη πως, αυτή είναι η αγαπημένη του ερμηνεία. Αυτή η φωνή έτσι όπως τραγουδά «…δίχως τη δική σου αγάπη, δύσκολα περνά ο καιρός, δίχως τη δική σου αγάπη είν' ο κόσμος πιο μικρός …» το κάνει να λάμπει με μεγαλοπρέπεια.

Το τραγούδι αυτό αφιερώνει η Αρλέτα στην Άννα, τη φίλη, που της στάθηκε σα φύλακας Άγγελος τις δύσκολες κι ατέλειωτες εκείνες μέρες που πέρασε στο Βόλο, μα και στο Ερρίκος Ντυνάν. Μέρες αβεβαιότητας και αγωνίας που τις ζήσαμε λίγο κι εμείς οι φίλοι της Αρλέτας από αυτό εδώ το Blog.

Και είναι τόσο σημαντική η παρουσία των φίλων σε τέτοιες δοκιμασίες. Η σωτήρια επέμβαση του Νευροχειρούργου Βασίλη Σλατινόπουλου, η αγωνία για το αποτέλεσμα και τέλος το ξύπνημα της «επόμενης μέρας», είναι ένα σοκ που λίγοι το αντέχουν, πιστέψτε με. Μετά ο αγώνας για την αποκατάσταση… Η ελπίδα για το καλύτερο, σε διαρκή πάλη με την αβεβαιότητα.

Αγώνας και Νίκη της Ζωής!

Απευθύνουμε Κι εμείς με τη σειρά μας ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Άννα, που μας έφερε πίσω την Αρλέτα ώστε να την έχουμε ξανά με την κιθάρα της να μας τραγουδά!

Αγάπη που γινες δίκοπο μαχαίρι...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σ’ ότι έχεις γράψει συμφωνώ απόλυτος , είναι η μάγισσα φτάνει να ακούσεις ένα ΛΑ της............. Είμαστε όλοι οι φίλοι της ευτυχισμένοι που υπάρχει.!! Αυτά τα βίντεο που ανέβασες Κλελια είναι το χάπι μας όλους εμάς που δεν ήμασταν εκεί........πόσο ζήλεψα , τώρα δεν με γλυκαίνει ούτε η καραμέλα................

Υ.Γ κλελια βρήκα και εγώ στο you tube κάτι βιντεακια της Αρλέτας από την συναυλία της στο κηποθέατρο Παπάγου [ ρίξε μάτια στα κάτω comments ]

Πέτρος

ΣΠ είπε...

Psaxno edo kai kairo xoris kamia epityxia ena tragoud pou akousa apo thn arleta katapasa pithanothta oxi diko ths.... den ksero titlo alla thimame ena komati apo to refren
"Ithela na xa mia kardia na mhn me kanei na pono kai na agapao..."

an gnorizetai to tragoudi doste parapano stixia opos kai pou mporo na to bro (youtube h se kamia syllogh)
eyxaristo...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε/η το τραγούδι που ψάχνεις δεν ξέρω αν έχει μπει σε καμία συλλογή , άλλα το μόνο που ξέρω είναι ότι το τραγούδι που ψάχνεις βρίσκεται στον δίσκο της Αρλέτας ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ [ 1993 ] και έχει τίτλο ΣΤΗ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΒΡΟΧΗ [ Α.ΑΤΤΙΚΟΥ – ΒΑΣ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ ] το πρωτοείπε η Γιώτα Λυδία το 1965. όπως αναφέρεται στο δίσκο της.

Πέτρος

SP είπε...

xilia eyxaristo file mou!!!! gt h anazhthsh sto google+youtube+site mousikhs den me boithise.... kai to psaxno edo kai kana 4mhno

Cle Petridou είπε...

Μμμμμ, εγώ περισσεύω.
Μ αρέσει αυτή background συνομιλία των φίλων, εδώ στο Blog!

Καλά να μου είστε.