Σάββατο, Φεβρουαρίου 23, 2008

Αρλέτα: κι άλλα νέα, ακόμη πιο καλά!!!

*
*
Χαμόγελα αισιοδοξίας κι απέραντη ανακούφιση προκάλεσε στους φίλους της μουσικής η ανέλπιστα καλή εξέλιξη της υγείας της Αρλέτας. Εξαιρετικά θετικά είναι τα δεδομένα που προέκυψαν από την χθεσινή νευρολογική εκτίμηση, καθώς η αγαπημένη ερμηνεύτρια βγήκε από την καταστολή και ανταποκρίνεται πλήρως τόσο κινητικά, όσο και νοητικά. Οπως αναφέρει εμφανώς ικανοποιημένη η Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου κ. Καρά, “χθες το πρωί επιχειρήθηκε η νευρολογική εκτίμηση, η Αρλέτα αποσωληνώθηκε, βγήκε από την καταστολή και ανταποκρίθηκε σε όλα τα παραγγέλματα των γιατρών τόσο νοητικά, όσο και από κινητικής πλευράς. Κινεί και τα τέσσερα μέλη, μιλάει, έχει συναίσθηση των πάντων, γνωρίζει ότι βρίσκεται στο Βόλο, γνωρίζει ποια είναι και νομίζω ότι καλύτερη εξέλιξη δεν θα μπορούσε ποτέ κανείς να ελπίσει ότι θα έχει” υπογραμμίζει η κ. Καρά. “Η εξέλιξη είναι εξαιρετική” όπως σχολίασε από την πλευρά της και η Διευθύντρια της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου και όπως επισημαίνει η κ. Καρά “όλοι είχαν πάρα πολλές επιφυλάξεις για τις πιθανές συνέπειες της εκτεταμένης αιμορραγίας που υπέστη η Αρλέτα στην παρεγκεφαλίδα και νομίζω ότι οι υπάρχουσες εξελίξεις είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί”. Η σκληρή δοκιμασία ανήκει πλέον στο παρελθόν και όπως όλα δείχνουν η Αρλέτα κέρδισε τη μεγάλη μάχη. Στο μεταξύ θα παραμείνει λίγες ακόμη μέρες στην εντατική και θα υποβληθεί σε “φυσιοθεραπεία στο αναπνευστικό, διότι παρέμεινε αρκετές μέρες σε βαθιά καταστολή και διασωληνωμένη” εξηγεί η Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου και προσθέτει: “Η αγωγή συνεχίζεται κανονικά και εν συνεχεία θα μείνει ίσως λίγες μέρες στο Νοσοκομείο και κατόπιν θα επιστρέψει στο σπίτι της”. Χθες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν την ερμηνεύτρια στο δωμάτιο όπου νοσηλεύεται οι συγγενείς της, οι οποίοι βρέθηκαν στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή της δοκιμασίας της, αγωνιώντας, όπως και πολύς κόσμος εξάλλου για την εξέλιξη της υγείας της. Το χαρμόσυνο νέο έφτασε γρήγορα στον κύκλο των στενών της συνεργατών, οι οποίοι εξέφρασαν για μια ακόμη φορά τις θερμές τους ευχαριστίες προς πάσα κατεύθυνση, ενώ χαρακτηριστική ως προς την ευχάριστη εξέλιξη των δεδομένων είναι η δήλωση της κ. Καρά: “Οι ενδείξεις είναι πολύ θετικές και δείχνουν ότι πολύ σύντομα η Αρλέτα θα είναι καλά και θα μας τραγουδάει”.
*
.
.**
Σήμερα (Πέμπτη) "ξύπνησε" η Αρλέτα και
ανταποκρίθηκε αμέσως
τόσο νοητικά, όσο και κινητικά,
γεγονός που δείχνει, οτι η χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη υπήρξε απόλυτα επιτυχής, μην αφήνοντάς της καμία βλάβη.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα παραμείνει, ωστόσο, μερικές ημέρες ακόμη στη ΜΕΘ για την παρακοολύθηση του αναπνευστικού της, ενώ η διοικητής του Νοσκομείου Μ. Καρρά εξέφρασε την εκτίμηση, οτι πιθανόν να μη χρειαστεί νοσηλεία
για αποκατάσταση στη συνέχεια
*
Ενα σας λέω: Ευτυχώς που υπάρχει το Ιnternet...
*

7 σχόλια:

shylock είπε...

κυριακη 24 φεβρουαριου....Σημερα εχουμέ πάσχα!

tsiailisworld είπε...

με συγκίνησε που το μπλογκ έγινε ανάγκη για μας που λίγο γνωρίζαμε τον άνθρωπο Αρλέτα

A.F.Marx είπε...

Χαρούμενες ειδήσεις!
Αισιόδοξα μηνύματα!
Καλημέρα Κλέλια μας...
:)

enteka είπε...

yea!

Θράσος είπε...

Καλημέρα Αρλέτα...!!!!!

δ η μ ο λ ό γ ο ς είπε...

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και όντως ευτυχώς που υπάρχει το Internet. Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλιά στο blog! Όπως έχεις αντιληφθεί έβαλα link για να ενημερώνονται αλλά και να το γνωρίσουν οι αναγνώστες. Και πάλι μπράβο!

Stratos Bacalis είπε...

To kalytero neo tiw evdomadas! Mpravo!!!