Τρίτη, Δεκεμβρίου 02, 2014

5/12 6/12 7/12 Η Αρλέτα και ο Λάκης Παπαδόπουλος επιστρέφουν στο Half Note


Παρ. 5, Σάβ. 6 και Κυρ. 7 Δεκεμβρίου 2014Κι ενα κοινό μυστικό... το Σάββατο 6/12, Αργυρώ Νικολέτα έχει τη γιορτή της!


Μετά τις sold out εμφανίσεις τους τον Οκτώβριο, η Αρλέτα και ο Λάκης Παπαδόπουλος επιστρέφουν στο Half Note για τρεις ακόμη εμφανίσεις!! 

Παρ. 5/12 Σαβ.. 6/12 και Κυρ. 7/12

Αρλέτα και Λάκης Παπαδόπουλος, δύο καλλιτέχνες που ποτέ δεν συμβιβάστηκαν με «δεδομένα» και «πρέπει» ενώ με τη διαφορετικότητά τους έκαναν την ελληνική μουσική πιο πλούσια και πιο συναρπαστική. Και είναι αυτή η εκπληκτική τους χημεία που τους φέρνει κοντά μας, στις 5, 6 και 7 Δεκεμβρίου. Τι θα ακούσουμε; Από αγαπημένες επιτυχίες μέχρι ανέκδοτα καινούρια τραγούδια τους (βλ. Κτήνος, Αχ Ωραία μου Πατρίδα, Με σημάδεψες, Παγωμένη Σούπα και άλλα). Αλλά «και ό, τι προκύψει» όπως διευκρινίζει κι η ίδια η Αρλέτα η οποία με νόημα εξηγεί: «Γιατί εμείς είμαστε τζαζ, όχι μόνο στη μουσική, γενικώς τζαζ».


Με έναν τίτλο εμπνευσμένο λοιπόν από τον καλό της «Λύκο», η Αρλέτα  και πάλι στο Half Note. Για τρία, όχι και τόσο «Ήσυχα Βράδια» όπως προβλέπεται. Άλλωστε τι κι αν μετρά σχεδόν 50 χρόνια στο τραγούδι; Η πολυτάλαντη Αρλέτα, επιφυλάσσει πάντα μία έκπληξη, στην τέχνη, όπως και στη ζωή.


Όταν δε έχει στην... πλάτη της τον αγαπημένο της Λάκη Παπαδόπουλο, οι αισθήσεις απογειώνονται και κάθε όριο στη μουσική εμπειρία που χαρίζουν καταργείται. Το έχουν αποδείξει από την αρχή της συνεργασίας τους, με τις αμέτρητες επιτυχίες τους. Θα το αποδείξουν για άλλη μια φορά επί σκηνής.


1 σχόλιο:

Μαριλένα είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.