Τρίτη, Μαΐου 20, 2014

Η Σοφία Βόσσου μεταμορφώθηκε στην Αρλέτα


Η Σοφία Βόσσου μεταμορφώθηκε στην Αρλέτα στο 10ο live του "Your face sounds familiar" τραγουδώντας το κομμάτι "Σερενάτα". 

Οντως πειστική και εξαιρετική η Σοφια Βοσσου στην προσπάθεια της να ενσαρκώσει την Αρλετα, στα πλαίσια του τηλεπαιχνιδιου yfsf, αποδίδοντς τη "Σερενάτα".  Αποστολή καθόλου εύκολη γιατί η Αρλέτα έχει ένα εντελώς ξεχωριστό δικό της τρόπο να τραγουδά με φαλτσέτο στα ψηλά και πιο κλειστό στόμα, καταφέρνοντας ωστόσο να έχει μια τέλεια άρθρωση της κάθε λέξης. 




Το φιλμάκι με τα σχόλια των κριτών από το σάιντ του Αντ1

 ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑςΗ Σοφία Βόσσου κι αν γνωρίζει τη φωνή της Αρλέτας. Την είχε καλά «μελετήσει» αφού  έχει γράψει για την Αρλέτα υπέροχες μουσικές σε στίχους της ίδιας της Αρλέτας και έφτιαξαν μαζί ένα πολύ όμορφο το 1989, το Εκτος έδρας. Τραγούδια όπως το Γέλα μωρό μου και Θεσσαλονίκη, το εισαγωγικό Εκτός έδρας, αλλά και το υπέροχο Παιχνίδια της Νύχτας όπως και τραγούδια άλλων (για περισσότερα, κλικ στο δίσκο).

Με σεβασμό και πολλή αγάπη λοιπόν η Σοφία Βόσσου απέδωσε τη Σερενάτα και έκανε μια απ τις καλύτερες εμφανίσεις της, αφού κατάφερε να "παραμερίσει" τη φωνή της και να "ενσαρκώσει" την Αρλέτα, πλησιάζοντας , όσο γίνεται, τόσο στη φωνή, όσο και στην έκφραση, κυρίως των χεριών.

Ανεβάζω ένα σπάνιας ομορφιάς τραγούδι, "Το κοκκινο πουκαμισο" σε στιχο της Αρλετας και μουσική της Βόσσου , από τον δίσκο της Σοφίας Βόσσου Τα 28 μου χρονια,  

Κοκκινο Πουκαμισο - Σοφια Βοσσου


Δεν υπάρχουν σχόλια: