Τρίτη, Μαρτίου 29, 2011

Η Αρλέτα μας προσκαλεί στο στο Χαμάμ για Αποτοξίνωση, τις Παρασκευές 1, 8 και 15 Απριλίου

Τώρα πιάσαμε την καλή! ΗΆνοιξη δε μας ξεφεύγει με τίποτα πια, ζέστανε λιγάκι κι ο καιρός και τα κρυώματα δεν τα φοβάμαι... Σαν αλήθεια σαν... (πρωταπριλιάτικο) ψέμα!

Για τρεις Παρασκευές 1, 8 και 15 Απριλίου, η Αρλέτα μας προσκαλεί για… αποτοξίνωση γιατί... "ένα Χαμάμ κάνει καλό"!!!

Μόνη με την κιθάρα της και τους δύο εξαίρετους μουσικούς που την συνοδεύουν, η Αρλέτα θα παίζει σ' ένα χώρο  οικείο και ζεστό, στα "μέτρα τα δικά μας" -ίσως ο τελευταίος που θυμίζει μπουάτ...
Με τον Βασίλη Ρακόπουλο κιθάρα &Ντίνο Αποστόλου σαξόφωνο φυσαρμόνικα &μικρά κρουστά.
Να πάμε να την απολαύσουμε επιτέλους! Να την ακούσουμε να τραγουδήσουμε μαζί της, να νιώσουμε ζεστά και χαλαρά με ντεσιμπέλ που σέβονται τα  αυτιά μας! 
Ν ακούσουμε τη φωνή της, το τραγούδισμα της, ψιθύρισμα της, τις ατάκες και το γέλιο το πηγαίο. Να την απολαύσουμε ντε!

Έχω την αίσθηση πως εδώ είναι που θα ξαναβρούμε την Αρλέτα της καρδιάς μας, για να της πούμε «και πάλι χαίρετε»…


"Ένα χαμάμ κάνει (σίγουρα) καλό"...  Μια αποτοξίνωση τη χρειαζόμαστε με όλα αυτά που συμβαίνουν και μας πληγώνουν τους ανθρώπους. Είτε είναι η καταστροφή στην Ιαπωνία, η απειλή ραδιενέργειας μα και… ραδιουργίας των Αμερικάνων και των τοκογλυφικών ιδρυμάτων (στην εποχή μας τα αποκαλούμε κομψά «τράπεζες») για να σπείρουν το φόβο επί γης. Όλα μοιάζουν απειλητικά κι ακατανόητα.
Όλα όσα εντέχνως μας πλασάρουν από τη χειρότερη εφεύρεση του ανθρώπου, την τηλεόραση και τα μίντια-κολοσσούς για να ορθογωνίζουν το μυαλό μας, να μη βλέπει άλλα σχήματα, να μη βλέπει διέξοδο άλλη απ αυτή που μας μεθοδεύουν και μας διοχετεύουν στριμώχνοντας μας τα μυαλά για να τους επικροτούμε κι από πάνω.

Να προστατεύουμε τον «υγιή ανταγωνισμό» τους, να πιστεύουμε στα ψέματα ενός άκρατου και αναίσχυντου πι νεοφιλελεύθερου συστ΄γματος, που διοχετεύει όλα τα λεφτά και το βιος των ανθρώπων στις παντοδύναμες φαρμακευτικές εταιρίες που... δεν το χουν σε τίποτα να μας εξαπολύουν κάθε τόσο και μια απειλή κατά της ζωής μας αν δεν δεχτούμε να εμβολιαστούμε με τα εμβόλιά τους, που ένας θεός ξέρει τι μας επιφυλάσσουν για παρενέργειες…

Να προστατεύουμε την "επιστημονική" τους αναζήτηση για την τεχνητή δημιουργία σεισμών(!!!) που γίνεται πάντα «για το καλό της ανθρωπότητας», γιατί η εξωγήινη «απειλή» είναι στα όρια του πλανήτη και, αν αυτοί (οι εξωγήινοι) έχουν αναπτυχθεί σαν κι εμάς, με το δαρβινικό μοντέλο(!!!), θα είναι σίγουρα εχθρικοί και αποτελούν απειλή για τον πλανήτη μας… γι αυτό όλοι μαζί οι "εξωγήινοι" γήινοι (βλέπε Αμερική, Αγγλία,  ΝΑΤΟ, ΟΗΕ και κάτι παρατρεχάμενοι)  θα πρέπει να συσπειρωθούμε για να ελέγξουμε την κατάσταση…

Απ ότι μαθαίνω όμως σεργιανώντας στο διαδίκτυο και κοιτάζοντας εκείνα τα άψογης αρμονίας σχήματα (Crop circles) που σχηματίζονται  όλο και πιο συχνά τα τελευταία χρόνια στα χωράφια, μόνο απειλή δεν είναι. Έχουν μια τέτοια θετική ενέργεια που μόνο μηνύματα ελπίδας κι αγάπης μπορεί να είναι.

Αποτοξίνωση λοιπόν με την Αρλέτα και τα τραγούδια της και τις ιστορίες της. Τη χρειαζόμαστε για να ανοίξει το μυαλό μας, να γιατρευτεί με ήχους αρμονικούς, να συντονιστεί με τις δυνατότητες που κρύβει το μυαλό μας, να αναζητήσει, να πειραματιστεί να ΠΑΙΞΕΙ, να βρει τη λύση και να λευτερωθεί!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Blogger Ο/Η errika είπε...

Η Αρλετα ερμηνευει με την βελουδινη φωνη της οποιοδηποτε τραγουδι τελεια. Μου αρεσει παρα πολυ το αλμπουμ της "Ζητατε να σας πω" (παλια τραγουδια). Αν η Αρλετα μπορεσει να δει αυτο το σχολιο που γραφω θα ηθελα να της προτεινω να κανει και αλλο αλμπουμ με παλια τραγουδια του Γουναρη, Αττικ, Μαρουδα και λοιπα. Ειμαι απο τις πρωτες θαυμαστριες της. Οπως της ειπα και στην Αθηνα πριν μερικους μηνες που ηρθα απο Ισραηλ (τον Δεκεμβριο του 2010), την εβλεπα στο Λιογερμα (Μπουατ) στην Θεσσαλονικη στα πρωτα βηματα της πριν 37 χρονια.
Αρλετα ησουν και εισαι η αγαπημενη μου τραγουδιστρια.
Ερρικα Μπεζα Βαλενσι απο Ισραηλ.

Απρίλιος 10, 2011 10:52 μμ

Roadartist είπε...

Αυτή την στιγμή ακούω την Αρλέτα στο Δεύτερο Πρόγραμμα, ράδιο 103,7!