Σάββατο, Φεβρουαρίου 26, 2011

Μα τι κάνουν οι ανεύθυνοι της εταιρείας LEGEND?

Τι γίνεται με το DEMO της Αρλέτας, Ω, Εταιρεία LEGEND;



Αρχές του 2011 είχα που λέτε, παραγγείλει από το online μουσικό κατάστημα Studio 52, το CD Demo με τα αγγικά τραγούδια της Αρλέτας. Παρήγγειλα 6 κομμάτια για δώρα που ήθελα να κάνω σε φίλους.

Περιμένω, περιμένω, και τίποτα. Περίεργο λέω, αφού από  το κατάστημα αυτό είχα παραγγείλει ξανά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Στέλνω λοιπόν μέιλ και ζητώ να μάθω που βρίσκεται η παραγγελία μου!

Στέλνουν μέιλ οι άνθρωποι απολογητικό και διευκρινίζουν ότι η Εταιρεία … η εταιρεία LEGEND (που αγόρασε τη «Λυρα» δηλαδή), θα τους έστελνε κι άλλα CD γιατί το στοκ που είχαν είχε εξαντληθεί.

Περιμένω, περιμένω (εν τω μεταξύ το πήρα από το εδώ Public)…

Στέλνω κι άλλο μέιλ λίγο έντονο και ζητώ να μάθω τι έγιναν τα 6 CDs που παρήγγειλα,

Λαμβάνω τότε δεύτερο μέιλ στις 23/2 όπου μου απαντούν οι άνθρωποι

“…Σας ζητούμε και πάλι συγνώμη αλλά η εταιρία παραγωγής επανειλημμένως δεν μας έχει στείλει το CD λόγω έλλειψης, παρότι είναι νέα κυκλοφορία. Έχουμε εδώ και καιρό πολλές παραγγελίες σε εκκρεμότητα λόγω αυτής της αδικαιολόγητης έλλειψης…”


Κουφάθηκα! Η εταιρεία LEGEND ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ CDλόγω έλλειψης!
Καλά, μα τι κάνουν οι άνθρωποι;

Καινούργιο CD και μάλιστα συλλεκτικό και δεν έχουν στοκ;
Έμαθα δε από φίλους στην Αθήνα πως η ίδια εταιρία ενώ διαφημίζει από το κανάλι της άλλες παλιές αδιάφορες επανεκδόσεις, δεν είδαν ούτε μια διαφήμιση για το CD DEMO!

Έχω την εντύπωση πως οι «υπεύθυνοι» της εταιρείας LEGEND, όχι μόνο δεν ξέρουν τη δουλειά τους, αλλά ούτε και ιδέα δεν έχουν για το ελληνικό τραγούδι!
Αλλού ξημερωμένοι, ούτε που κατάλαβαν τι θησαυρό έχουν στα χέρια τους!
Λειτουργούν με τη λογική της αρπαχτής και η άγνοια τους είναι πέρα από κάθε φαντασία!

Δε γίνεται κύριε διευθυντή των δίσκων να είσαι εκεί που είσαι και να διευθύνεις με τις λειψές σου γνώσεις, μια πολυεθνική εταιρία δίσκων στον ελληνικό χώρο!
Εδώ δεν είναι ούτε αμερική, ούτε αφρική για να κάνετε «ό,τι νομίζετε»
Εδώ κύριοι, ο Έλληνας είναι βαθιά δεμένος με το τραγούδι του, είναι μέρος της ιστορίας του, της κουλτούρας του, της ατομικής και συλλογικής του μνήμης, κάτι που εσείς στην εταιρία ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ.
Κι αν δεν την έχετε, πρόβλημα σας με γεια σας με χαρά σας. Απαιτούμε όμως να σεβαστείτε τις δικές μας μνήμες, τη δική μας κουλτούρα…

Δε γίνεται να έχεις στα χέρια σου ένα σπάνιο θησαυρό που προέκυψε σαν από θαύμα, στα ράφια της «Λύρα», της εταιρείας που αγόρασες στο «supermarket των ευκαιριών» και να μη αντιλαμβάνεσαι ότι αγόρασες κομμάτι από τη ψυχή και την ιστορία του Έλληνα! Εντάξει, η Ελλάδα τα ‘κανε μπάχαλο και ξεπουλάει βαθμηδόν, ότι έχει και δεν έχει, αλλά αν μη τι άλλο θα μπορούσες να ρωτήσεις και να σου πουν αυτοί που ξέρουν ότι ένα τέτοιο CD, όπως το DEMO της Αρλέτας είναι και εμπορικά «εκμεταλλεύσιμο» και θα σου αποφέρει πολύ μεγαλύτερα κέρδη από τα cd μιας χρήσης που βγάζεις απελπισμένα.
Το CD αυτό, όπως και όλα τα α CD της Αρλέτας είναι σαν το καλό κρασί, όσο περνάει ο καιρός το άρωμα αναδύεται και σε τυλίγει και όποτε και να το αγοράσεις, ξέρεις ότι θα σου χαρίσει μαγικές στιγμές…

Παραθέτω εδώ τα email της Studio 52 online music store γιατί οι άνθρωποι αυτοί και τη δουλειά τους κάνουν σωστά και καμία ευθύνη δε φέρουν για την ασχετοσύνη της  LEGEND.



1/2/2011

Dear ....,

Let us inform you that unfortunaly there was a delay upon receiving the product "5202483772060 - ARLETA / DEMO" (6 copies) from the production company, due to lack of stock. Due to our fault, it was sold out. We deeply apologize for this delay and any inconvenience.

We are expecting to receive the missing product in the next few days.
You order will be shipped as soon as possible.

Thank you for your patience.

Sincerely,

Studio 52 online music store



23/2/2011

Αγαπητή κυρία k………

Σας ζητούμε και πάλι συγνώμη αλλά η εταιρία παραγωγής επανειλημμένως δεν μας έχει στείλει το CD λόγω έλλειψης, παρότι είναι νέα κυκλοφορία. Έχουμε εδώ και καιρό πολλές παραγγελίες σε εκκρεμότητα λόγω αυτής της αδικαιολόγητης έλλειψης.
Επειδή καταλαβαίνουμε πλήρως τη δυσαρέσκεια σας, σας έχουμε επιστρέψει στην κάρτα σας το ποσό που πληρώσατε (refund 92,65 ΕΘΡ) και μόλις λάβουμε ξανά νέο stock του CD της Αρλέτας, θα σας ειδοποιήσουμε σε περίπτωσή που επιθυμείτε την εκ νέου παραγγελία του.

Με εκτίμηση,

Studio 52 κατάστημα μουσικής


4 σχόλια:

ασωτος γιος είπε...

εγω το βρηκα στο μετροπολις
κριμα που ειναι τοσο ανευθυνοι

mary είπε...

κι εγώ το έχω πάρει ήδη. από Public λευκωσία :)

Κλε, ακούω ότι θα έρθει Κύπρο η Αρλέτα;;;; Ισχύει;;;;;

Cle Petridou είπε...

Καλημέρα άσωτε υιέ!

Χαίρομαι που τον βρήκες, είναι τέλειος!


@mary: Καλωσόρισες στην παρέα μας!
Δεν ξέρω ακόμη αβ θα έρθει, μα το εύχοναι.

PS μου άρεσε το blog σου, λιτό κι απέριττο μα και περιεκτικό!

mary είπε...

να'σαι καλά κλε :) καλά αρλετοταξιδέματα :)