Παρασκευή, Φεβρουαρίου 11, 2011

11 Φεβρουαρίου 2008 Η Αρλέτα αρχίζει το ταξίδι της επιστροφής!

Τρίτη, Φεβρουάριος 12, 2008


Όχιιιιιι....



Label: Η περιπέτεια μας με την υγεία της



Η Αρλέτα έκλεισε αισίως  τρία χρόνια της καινούργιας της ζωής…

Ναι, θυμάστε; Σαν παραμύθι πικρό με αμφίβολο τέλος άρχισε η αγωνία της περιπλάνησης της Αρλέτας στα πεδία της ψυχής και του μυαλού, με τον σπουδαίο /νευροχειρουργό καθηγητή Βασίλη Σλανιτόπουλο να τρέχει σαν τρελός μες τη κρύα νύχτα της 11ης Φεβρουαρίου από τη Λάρισα, για να να συνδέσει τα καλώδια των νεύρων. Μια απέλπιδα προσπάθεια, μια παρουσία καρμική, με όλους εμάς τους φίλους της να... "σφίγγουμε στα χέρια το ποτήρι, να πονάμε" και να αναμένουμε κάποιο ελπιδοφόρο νέο.

"Και ο... ευτυχής μπαμπάς" μας ανακοίνωσε ότι όλα πήγαν καλά και μας υποσχέθηκε πως θα τη χαρούμε ξανά να μας τραγουδά! Δε θέλαμε τίποτα καλύτερο από τούτο. Να 'σαι πάντα καλά γιατρέ!

Όλα έχουν καταγραφεί σ' αυτό εδώ το Blog! Η αγωνία μας, οι ευχές μας, οι ελπίδες και κυρίως η σπάνια αγάπη που έχει αυτός ο τόπος για ανθρώπους που δεν τον πρόδωσαν, δεν το διέψευσαν ποτέ.
Ούτε και τώρα η Αρλέτα μας διέψευσε, παρόλο που βρισκόταν σε καταστολή στο Νοσοκομείο του Βόλου. Ούτε στιγμή δεν το πιστέψαμε, δεν το δεχτήκαμε. Έπρεπε να έρθει πίσω, εδώ που ανήκει για τις δικές μας ισορροπίες, τις δική μας υγιή διανοητική κατάσταση. 

Όχιιιιιιιιιιιιι ήταν η πρώτη αντίδραση, όχι δεν το δεχόμαστε, δεν το αντέχουμε. Και η κραυγή μας έφτασε ως τους Σαμάνους τ’ ουρανού και το σκέφτηκαν, το ξανασκέφτηκαν και αποφάσισαν: «Thats where you still belong. Dearest, to those wonderful fools who still need you and love you with this precious and unconditional love
(τώρα γιατί μου βγήκε αγγλικό… τι να σας πω; Μάλλον θα φταίει ο τελευταίος δίσκος μα τα αγγλικά τραγούδια... 
Ή μήπως κι εκεί  μιλάνε αγγλικά; 
 Shit, την πατήσαμε! Λέτε να φταίει το Google????)

Έτσι λοιπόν για να γιορτάσουμε το ταξίδι της επιστροφής που… όπως είπε η Λένα Πλάτωνος, που άκουσε τον δίσκο «Και πάλι χαίρεται», «Αυτή η κοπέλα, κάτι έφερε μαζί της από 'κει !

Σίγουρα, ακούγοντας το δίσκο, κι ακούγοντας τον βουτηχτή, το απόκοσμο εκείνο νανούρισμα παραμύθι, δεν είχαμε καμιά αμφιβολία!

Κι ακολούθησαν οι συναυλίες, μικρές - μικρές έξοδοι σε γνώριμα νερά κι αγαπημένα, με το Φοίβο Δεληβοριά και μετά η μεγάλη συναυλία στο Παλλάς, που η Αρλέτα, ζυγίζοντας τις αντοχές της δήλωσε μία και μόνο παρουσίαση, λόγω ταλαιπωρίας… Δεν ήξερε όμως τις ΔΙΚΕΣ μας αντοχές, που σα μωρά πεινασμένα κι αχόρταγα ζητούσαμε κι άλλο, κι άλλο! Αν ανατρέξετε στο Blog, το δικό σας Blog των φίλων της Αρλέτας, αυτής της σπάνιας και μοναδικής τραγουδοποιού, θα τα θυμηθείτε όλα, βήμα το βήμα.

Σας ευχαριστώ όλους που ήσασταν εδώ κοντά, σε απόσταση αναπνοής.

Το αφιέρωμα αυτό κατά βάθος είναι… δικό σας.

Την αγάπη μου

Cle

ΥΓ: Φτιάξαμε και νέο label(!) με την επωνυμία « η περιπέτεια μας με την υγεία της»

 

11 comments τα πρώτα της 12ης Φεβρουαρίου 08:


α είπε...
Όλα καλά θα πάνε... Περαστικά.
QarcQ είπε...
...
Ανώνυμος είπε...
Περαστικά. Όλα να πάνε καλά.
αμμος είπε...
Πέρασα να δω αν το ήξερες. Ας ελπίσουμε για το καλύτερο.
enteka είπε...
με πήραν τηλέφωνο και μου το είπαν, ότι η αρλέτα είναι σε κρίσιμη κατάσταση. δεν μπορώ να πω πόσο στεναχωρέθηκα. μακάρι όλα να πάνε καλά
Ανώνυμος είπε...
Περαστικά...
sensualmonk είπε...
[όχι ρε γαμώτο! π ε ρ α σ τ ι κ ά]
Ανώνυμος είπε...
Περαστικά σου εύχομαι γλυκειά μου Αρλέτα, κράτα γερά και είμαι πεπεισμένος ότι θα γίνεις γρήγορα καλά και θα σε θαυμάζουμε πάλι στη σκηνή με την κιθάρα σου και την αγγελική φωνή σου. Σε χρειαζόμαστε κοντά μας, όλοι εμείς που σε αγαπάμε και κάνεις τις άδειες ζωές μας να αποκτούνε υπόσταση, χρώμα και μελωδία. Με αγάπη, Δημήτρης Τσαντούλας
Ανώνυμος είπε...
Περαστικά, η σκεψη μας μαζι σου... Ελλη απο Θεσσαλονικη
Ανώνυμος είπε...
Ευχομαι να πανε ολα καλα... Μαρια
Ανώνυμος είπε...
αρλετα μου περαστηκα. ΑΡΛΕΤΑ σ' αγαπαμε μας δινεις νοημα . και σε αγαπω ειμαι ενας απο τους στρατιωτες σου. μετα τιμης Πετρος απο Κυπρο

4 σχόλια:

ασωτος γιος είπε...

περαστικα την σκεφτομαστε
με πολυ αγαπη

Ανώνυμος είπε...

Αχ ρε Κλελια λαχταρησα μολις ειδα αυτο το Οχι.......και φανταζεσαι τι βλακιωδες ιδεα στοιχιωσε το μυαλο μου....φιουξ ---πεταξα την σκεψη! ετσι οπως τα λες συμφωνουμε σε ολα Κλελια μου περι Αρλέτας....εστι ειμαστε εμεις οι δυο Ειμαστε Φορεις - ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΛΕΤΑ!!! θελουμε να την νοιωθουμε, να την ακουμε , να την αισθανομαστε και να επιβαλλεται με την αληθεια τη και την παρουσια της!

Υ.Γ τελιο το DEMO!!!

παντα μονιμος φανατικος θαμωνας

Πέτρος

Ανώνυμος είπε...

κλελια μου δεσ τι τρελα και θεα ειναι η Αρλέτα μας

http://www.youtube.com/watch?v=XLnN3DmDD2s

πετρος

Ανώνυμος είπε...

Κλελια δες αυτο το βιντεο.................

http://www.youtube.com/watch?v=XLnN3DmDD2s

πετρος