Σάββατο, Νοεμβρίου 20, 2010

Συνέντευξη της Αρλέτας στο Music Corner! (15/11/2010)

Με αφορμή τις εμφανίσεις της παρέα με τον Λάκη Παπαδόπουλο, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με την Αρλέτα ένα βράδυ Τρίτης, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του ασφυκτικά γεμάτου «Σταυρού του νότου».
«Αν σηκωθώ θα έρθω» είναι ο τίτλος της παράστασης, κι εμείς δε μπορούσαμε να μην σηκωθούμε και να πάμε να συναντήσουμε μια καλλιτέχνιδα που αν και δε δίνει συχνά συνεντεύξεις καταφέρνει πάντα να μιλάει με ειλικρίνεια και να ξεφεύγει από τις στερεότυπες απαντήσεις. Και στην περίπτωση μας, αν και αρχικά ξεκινήσαμε για λίγες ερωτήσεις σχετικά με τις εμφανίσεις της, κατάφερε να μας ανοίξει την καρδιά της για αρκετή ώρα, σε σημείο να …ξεχάσουμε ότι έπρεπε να ανέβει στη σκηνή, καθώς όπως και η ίδια δήλωσε, θα προτιμούσε να συνεχίσει να μας μιλάει κι άλλο!
Απολαύστε την…!





Music Corner: Έχουν περάσει γύρω στα 25 χρόνια από τις δυο δισκογραφικές συνεργασίες σας με τον Λάκη Παπαδόπουλο.

Αρλέτα: Δε θυμάμαι να σου πω την αλήθεια. Η σχέση μου με το χρόνο είναι καλή. Τον αφήνω δηλαδή να κάνει ότι θέλει και δεν επεμβαίνω γιατί είναι το μόνο πράγμα στο οποίο δε μπορείς να πας κόντρα. Νομίζω πάντως ότι ήταν γύρω στο ’84.

Music Corner: Για ποιο λόγο δε συνεργαστήκατε ξανά δισκογραφικά;
Αρλέτα: Ο Λάκης ήθελε αλλά εγώ δεν ήθελα. Κάναμε δυο πολύ καλούς ή μάλλον πάρα πολύ καλούς δίσκους μαζί! Δεν ήθελα όμως να συνεχίσουμε και με τρίτο δίσκο γιατί ένοιωθα ότι θα επαναλαμβανόμασταν και θα ήταν κάτι αναμενόμενο και εμένα δε μου αρέσουν τα αναμενόμενα. Προτιμώ να κάνω κάτι διαφορετικό.

Music Corner: Επί σκηνής γιατί δεν είχατε βρεθεί ποτέ;
Αρλέτα: Ήταν λίγο δύσκολο γιατί ακόμα και τώρα ο Λάκης έπρεπε να υποχωρήσει λίγο σε σχέση με αυτά που θέλει. Ο Λάκης κάνει άλλου είδους εμφανίσεις, πιο …»κλοουνίστικες»! Και για να μπορούμε να παίξουμε μαζί έπρεπε να ισορροπήσει λίγο το πράγμα και νομίζω ότι τελικά ισορρόπησε όσο είναι δυνατόν. Εγώ δεν είμαι ούτε σοβαροφανής ούτε τίποτα από όλα αυτά, αλλά είμαι πολύ άνθρωπος του μέτρου και της ισορροπίας σε σχέση με τη δουλειά μου τουλάχιστον.

Music Corner: Φαίνεται ότι είστε διαφορετικοί σαν χαρακτήρες. Τι σας ενώνει;

Αρλέτα: Είμαστε πάρα πολύ διαφορετικοί αλλά έχουμε και πάρα πολλά κοινά σημεία. Θα έλεγα ότι η σχέση μου με τον Λάκη είναι μάλλον καρμική.

Music Corner: Άρα να περιμένουμε και συνέχεια σε αυτή τη σχέση;

Αρλέτα: Τίποτα δεν αποκλείεται και όλα αποκλείονται. Γιατί δε μπορώ να ξέρω για το μέλλον. Εγώ είμαι από 20 χρονών στο κουρμπέτι και είμαι πολύ κουρασμένη. Και είμαι και τεμπέλα… Έχω περάσει βέβαια και πολύ άσχημα από άποψη υγείας. Ειδικά τα τελευταία 10 χρόνια από το 1998 μέχρι το 2008 που έπαθα και το πιο σοβαρό …οπότε άστα καλύτερα...

Η Συνέχεια εδώ...
Η Συνέντευξη "δώρο" από το Music Corner!
Είμουν καθ όλα νόμιμη!
Έγραψα στους ανθρώπους και ζήτησα την άδειά τους να κάνω μια σύνδεση με το site και αυτοί ευγενέστατα μου απήντησαν ότι μπορώ να πάρω και φωτογραφία!
Έτσι το αρχείο του Blog διανθίζεται με τη συνέντευξη αυτή που έγινε στις 15/11/2010 και όπως προτρέπουν τα παιδιά του Music Corner... Απολαύστε την!



Όμως, επειδή εμένα το μυαλό μου κατεβάζει ιδέες, τι σκέφτηκα τώρα;
ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΣ BLOG ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!
Τί λέτε;

WOW! Τελικά όταν είμαι κουρασμένη και με πίεση, κατεβάζω ιδέες, που δεν έχουν βέβαια σχέση με τη δουλειά!...
Έχουν σχέση με τη διαφυγή μου, μΕ το ψώνιο κι ότι άλλο προαιρείσθε…

Τέλεια θα το οργανώσω για επόμενο ποστ.
Αλλά θέλω όπως και δη ποτέ τη βοήθεια του, Allu fun Marx-ουλίνου αφού πρέπει ν αναλάβει τις… ευθύνες του ως επίσημος ατζέντης του blog αυτού (ξέρει αυτός…)

Ωραία, αν σκάσει μύτη, και βοηθήσει στην παραγωγή, θα βάλω μπρος το ποστ για την επίσημη συνέντευξη της Αρλέτας!
Θα τους κλείσουμε όλους!

Εσείς. Αρχίστε να σκέφτεστε ερωτήσεις…
Θα μπορούσαμε, ο καθένας να σκεφτεί μια δυο ερωτησούλες και να τις στείλουμε στην Αρλέτα να μας λύσει τις απορίες μας!

7 σχόλια:

A.F.Marx είπε...

Παρών
:)
Χριστουγεννιάτικη συνέντευξη με την Αρλέτα

A.F.Marx είπε...

Πού να υποβάλλονται οι ερωτήσεις;
Στα σχόλια ή στο e-mail σου;
Θα κάνεις άλλο ποστ για να μαζεύονται οι ερωτήσεις στα σχόλια ή σ' αυτό το ποστ;
Για δώσε φως

ασωτος γιος είπε...

οποτε ακουω, διαβαζω και βλεπω αρλετα ειναι σα νησι μεσα σε μια ερημο

Ανώνυμος είπε...

Κλέλια μάντεψε τι βίντεο βρήκα στο ευλογημένο you tube - την Ελασσόνα- από τον δίσκο ΕΜΠΟΡΟΣ ΟΝΕΙΡΟΝ – το γνωρίζεις - πάρε το και ανέβασε το – είναι τέλειο δες το http://www.youtube.com/watch?v=igIWng48iY4

Και επιτέλους κυκλοφόρησε και ο αγγλόφωνος δίσκος της του 1974 με τον τίτλο demo. Μπες στο musical.gr και μπες στην κατηγόρια νέο κύμα – και ανάρτησε το .....

Που χάθηκες κύριε MARX ; άλλα οπόταν περνάς εδώ φέρνεις την άνοιξη ....... εγώ θα ήθελα να μάθω ποιος είναι ο αγαπημένος δίσκος της Αρλέτας [ 1 από Ελλάδα και ένα από το εξωτερικό] - δεν μου έρχεται κάτι πρωτότυπο -

Πέτρος

Cle Petridou είπε...

@ Allu fun Marx, Το σκέφτομαι αλλά απ την πολλή δουλειά δεν το βλέπω. I'll let you know που λεν και στο χωριό μου...

Cle Petridou είπε...

@ Έτσι ακριβώς άσωτε υιέ!

Cle Petridou είπε...

@ ΑΝΏΝΥΜΕ Πέτρο, είδες στο τελευταίο ποστ, νέα που σου βρήκα κι εγώ επιτέλους;
Θα ασχοληθώ με τις πληροφορίες σου σύντομα.
Να σαι καλά