Πέμπτη, Νοεμβρίου 05, 2009

Αρλέτα on Stage 10 Νοεμβρίου στο Παλλάς

.
*
Η Αρλέτα μας λέει... Και πάλι Χαίρετε
Η Αρλέτα ετοιμάζεται για μία μοναδική συναυλία εφ' όλης της ύλης
στις 10 Νοεμβρίου, στο Παλλάς...

«Δεν έχω εμπειρία από χώρους ψιλοεπίσημους, δεν έχω ξαναπαίξει. Μου έχουν πει ότι το Παλλάς είναι ωραίος χώρος κι έχει καλό ήχο, κι εμένα αυτό με ενδιαφέρει κυρίως. Θα κάνω μία συναυλία στις 10 Νοεμβρίου με μια μπάντα αρκετά μεγάλη για τα δικά μου δεδομένα - 7 μουσικοί και το μπαστούνι μου. Δεν θα έχω καλεσμένους, τουλάχιστον επισήμως, δεν ξέρω αν θα μου βγει κανένας τελευταία στιγμή. Δεν την ονομάζω παράσταση, επειδή θεωρώ πως παράσταση θα έπρεπε να είναι κάτι ειδικά καμωμένο, το δικό μου είναι περισσότερο ρεσιτάλ.
Για να μπορέσω να φτιάξω πρόγραμμα είμαι υποχρεωμένη να πω κάποια τραγούδια τα οποία είναι αυτό που λέμε must. Μόνο αυτά μού φτάνουν για να κάνω μια συναυλία. Σίγουρα θα πω και κάτι καινούργιο - φυσικά όχι όλο το CD, είναι αδύνατο. Μόνο το CD να τραγουδήσω, θέλω δύο συναυλίες. Προσπαθώ να τα φέρω έτσι ώστε να χωρέσουν όσο πιο πολλά γίνεται.

Στις εμφανίσεις μου, εκτός από τα τραγούδια που λέω, ζαλίζω τον κόσμο με διάφορα που του λέω, καλά περνάμε συνήθως, ελπίζω να περάσουν καλά κι αυτήν τη φορά...

Απόσπασμα από Συνέντευξη στο Lifo 5/11 ΕΔΩ ΚΛΙΚ για την υπόλοιπη
Και πάλι ετχαριστώ το/τη φίλο/η GSGabs EUROMNHMONEYMATA για την πληροφορία. Πολύτιμη!
Με ξενυχτάει η Αρλέτα μας τον τελευταίο καιρό!!! Πολλή δουλειά έπεσε στο blog!
Δεν την προλαβαίνω! Να δίσκος (και ΤΙ ΔΙΣΚΟΣ!), να συνεντεύξεις, να συναυλία (ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ!).
Να δείυε που θα γίνει ΧΑΜΟΣ! Το διαισθάνομαι...
Μακάρι να 'ναι πάντα καλά και εμείς εδώ την ακολουθάμε πιστά. Έχω κι εσάς που βοηθάτε, τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω;

-

PS: Α! κι αν τραβούσατε και κανά φιλμάκι, καμιά φωτογραφία... ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΝΕ!!!
Και μη ξεχνάτε...
Η συναυλία στο Παλλάς
θα είναι η μοναδική εμφάνιση της Αρλέτας
για τον φετινό χειμώνα.
Όλοι εκεί λοιπόν!

Παίζουν οι μουσικοί: Ηλίας Κατελάνος : κιθάρα – φωνή
Βασίλης Ρακόπουλος: κιθάρα
Ντίνος Αποστόλου : σαξόφωνο
Γιάννης Δημητριάδης: πλήκτρα
Σταμάτης Σταματάκης: κοντρα-μπάσο
Μιχάλης Ορφανίδης: τύμπανα

Ηχολήπτες: Γιάννης Πετρόλιας, Ανδρέας Καρκούλιας

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 20, 25, 30, 45, 50, 60, 70, 80 €

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: ΠΑΛΛΑΣ Βουκουρεστίου 5, Αθήνα, Τηλ.: 210-3213100 Ημέρες και ώρες λειτουργίας ταμείων: Δευτέρα έως Σάββατο 9.00 – 20.00 και τις Κυριακές 12.00 -20.00 Με πιστωτική κάρτα : 210 81 0 81 81 Κρατήσεις μέσω Internet : www.ellthea.gr ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, στα μηχανήματα easypay, σε επιλεγμένα καταστήματα Στη FNAC και στο PUBLIC

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κλελια τρέξε τώρα πάλι για μια νέα αναζήτηση το καινούργιο περιοδικό δίφωνο έχει την ΑΡΛΕΤΑ εξώφυλλο παρακαλώ.

Πάντα μόνιμος

Πέτρος

GGabs είπε...

Απ' την ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΗ:
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_civ_100122_06/11/2009_336175

Γαβριήλ

Διάττων είπε...

Κάναμε ανάρτηση με το ίδιο θέμα http://notforthemass.blogspot.com/2009/11/10.html

Και σήμερα στις 4.30 θα έχω πάλι ανάρτηση με την Αρλέτα...

Καλό μεσημέρι...

Ανώνυμος είπε...

Κλέλια, εσύ δεν θα έρθεις? Πάντως πήγα να πάρω εισητήρια και είχαν μόνο τον 50 ευρώ και πάνω....Πιστεύω ότι τσίμπησε σε παράλογες τιμές τα εισητήρια και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο....80 ευρώ το άτομο η Αρλέτα??? Εμένα με χάλασε πολύ αυτή η τιμή. Εσύ τι λές?

Σπύρος Αντύπας

Ανώνυμος είπε...

Χαμός δεν λες τίποτα υπέροχη. Υπέροχο το βίντεο ρε Κλελια πάλι τα κέφια μου έφτιαξες να’ σαι καλά. Είναι η αγαπημένη μου μέρα σήμερα θα την γιορτάζω σαν κάποια εθνοσωτήριων γιορτή[ ΑΡΛΕΤΑΙΚΗ] Γιατί σήμερα απόκτησα τον διπλό δίσκο της μου συστήθηκε ξανά όπως τον Γενάρη του 2003 όπου έγινα πιστός της. Α και αν δεν στο είπα τα καλύτερα κυκλοφόρησε το καινούργιο ΔΙΦΩΝΟ εξώφυλλο η Αρλέτα τρέξε με τέλια συνέντευξη. Ως πριν το φίλτατο φίλο που λεει για τις τιμές των εισιτηρίων στο Παλλάς καλές είναι οι τιμές για μια τέτοια φίλη της ψυχής και εξάλλου τα αξίζει και δεν δίνει και πολλές συναυλίες η να εμφανίζεται κάπου τα αξίζει εγώ τα λεφτά μου όλα χαλάω για μία ΑΡΛΕΤΑ για μια ΦΙΛΗ είναι η καλύτερη με διάφορα . η χρόνια που έρχεται είναι όλο δική της

Υ.Γ 1 το μόνο που θέλω τώρα είναι και πάλι και πάλι τον 1 δίσκο της

Πάντα μόνιμος επισκέπτης

Πέτρος

Cle Petridou είπε...

@ Σπύρο, Αχ βρε Σπύρο, ΟΧΙ δεν μπορώ να έλθω Αθήνα ΔΥΣΤΥΧΩΣ…
Θα με πιάσει το παράπονό μου τώρα και δε θα με μαζεύετε…
Όχι δύσκολα μετακινούμαι και ειδικά αυτές τις μέρες μου είναι λίγο ζόρικα τα πράγματα…
Όμως, για το θέμα της τιμής των εισιτηρίων, πολύ σωστά απάντησε ο φίλος ο Ανώνυμος Πέτρος. Ναι, 80 Ευρώ για την Αρλέτα φυσικά και τα δίνω, κι άλλα τόσα αν με ρωτάς, γιατί, εκτός του
ό,τι δεν είναι μόνη της, έχει και φοβερούς μουσικούς μαζί της και μια αίθουσα να πληρώσει, με φωτιστές με ηχολήπτες και τόσα που εμείς τα νομίζουμε απλά. Αλλά πέραν τούτου, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΛΕΤΑ μιλάμε. Την Αρλέτα πας να ακούσεις και η Αρλέτα είναι ανεκτίμητη.

Και στο κάτω κάτω ας το σκεφτόσουν από νωρίς, αφού και 20 και 30 και 40 ευρώ είχε…

Σκέψου όμως και το λέω σε σένα, που ξέρω πόσο την αγαπάς και την εκτιμάς:Πόσες φορές τα τραγούδια της μας κράτησαν συντροφιά, επί της ουσίας! την ακούμε 40 χρόνια τώρα, μας μεγάλωσε, μας κράτησε τις σταθερές αλώβητες, χωρίς συμβιβασμούς, χωρίς να μας πουλήσει ή να πουληθεί. Δεν έχουμε δα και πολλούς…

Και έρχεται σήμερα με μια, Ιστορική, για μένα, συναυλία, να μας παρουσιάσει το νέο της δίσκο που ανέλπιστα περιμέναμε. Και δε θα κάνει άλλες εμφανίσεις. Η εύθραυστη ίσως υγεία της μας την στερεί.

Ε όχι, φίλε Σπύρο. Τόσα κι άλλα τόσα και λίγα είναι ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΛΕΤΑ.

Κι αν δεν είχα πρόβλημα κινητικό θα ήμουνα εκεί, αλλά δυστυχώς είναι έως ανέφικτο.

Πάτε εσείς και φέρτε μου τα νέα εδώ να καταγράψουμε αυτή τη γιορτή.

Cle Petridou είπε...

@ Πέτρο, εσύ κι εγώ άσε… Πάλι εδώ θα τη βγάλουμε ακούγοντας τουλάχιστον το δίσκο της… Και τι υπέροχος δίσκος στ αλήθεια! Και τα δύο cd.
Τα χίλια και ένα πρόσωπα της Αρλέτας. Έκανα μέρες ν ακούσω πραγματικά το δεύτερο cd γιατί κόλλησα στο πρώτο και αφού είχε γνωστά τραγούδια το παραμέλησα λίγο. Και προχθές το έβαλα για να διαπιστώσω πως οι ερμηνείες των γνωστών τραγουδιών της ήταν απίστευτα ώριμες και παρά τον ηλεκτρονικό τους ήχο, είναι ερμηνευμένα με τέτοια ακρίβεια και γνώση και η χρωματιστή φωνή της κλείνει όλα τα συναισθήματα. Κι έρχεται εκείνος ο βουτηχτής κι η πικροδάφνη, απίστευτα.
Επιμένω, είναι ο καλύτερος δίσκος των τελευταίων δέκα χρόνων.

Θα τον παρουσιάσουμε όπως του αξίζει.

χχ cle

Cle Petridou είπε...

Φίλοι GSGaps και Diatton πόσο πολύ σας ευχαριστώ! Η συμμετοχή σας, με τις πολύτιμες πληροφορίες, όπως φυσικά και του Πέτρου δίνουν στο blog την αύρα των φίλων και αυτή ξέρετε είναι που το κρατά τόσο ζωβτανό!

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΛΕΤΑ ο δίσκος της στο e-go.gr

Αγαπητή ΚΛΕ μπες και δες μια πολύ ωραία κριτική που απόσπασε ο καινούργιος δίσκος της ΑΡΛΕΤΑ μας στο e-go.gr .
ΣΥΜ.
πάτα στην κατηγόρια time out και επέλεξε μουσική μετά στα δεξιά σου θα βρίσκεται ένα παραθυράκι και θα έχει κατηγόριες πατά στο ΔΙΚΟΘΗΚΗ και θα το δεις πρώτο – πρώτο η στο κάτω της σελίδας όταν την ανοίξεις θα το δεις στο κάτω μέρος της σελίδας.

Πέτρος

Man laying down είπε...

Genika den mou aresi to pallas. Ine psixros xoros ,idika gia mia toso zesti parousia opos i arleta - pou tin exo sindiasi me mikrous,zestous xorous.

Itan gemato ,esto k an itan arketa eos poli akribo. To programma itan to sxetika gnosto tis ,me kapia kenourgia komatia (distixos oxi to me simadepses) .

I idia ixe kali diathesi - k prosopika oti tha mou mini apo tin oli sinaulia ine oti k ston pio pseytiko topo itan o eaytos tis,amesi,astia k me tin gnosti exmiri tis glossa. I ataka pou ipe gia tin benetsanou (an itan edo tha tin blepame ) itan toso aythormiti,akaki k apolaystiki taytoxrona..

SOUNDMAG.GR είπε...

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΡΛΕΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΣ

Μπορείτε να διαβάσετε την ανταπόκριση του soundmag.gr από την εμφάνιση της Αρλέτας στο θέατρο Παλλάς

http://www.soundmag.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2031&Itemid=49