Πέμπτη, Ιανουαρίου 22, 2009

Αρλέτα:πρεμιέρα με τον Φ. Δεληβοριά στις 20 Φεβρουαρίου!

Ο Φοίβος Δεληβοριάς είναι Έτοιμος για ..."8 πρεμιέρες"! Και σε μια απ' αυτές θα συμμετάσχει η Αρλέτα!!! 20 Φεβρουαρίου 2009 Στο Γυάλινο μουσικό θέατρο Οι παραστάσεις θα διαρκέσουν για 4 Παρασκευοσάββατα και οι καλεσμένοι - ένας κάθε μέρα - θα συμπράττουν μαζί του όπως θα το έκαναν αν συναντιόντουσαν για ένα φιλικό τζαμάρισμα! Την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου καλεσμένη του Φοίβου Δεληβοριά θα είναι η Αρλέτα, για μια ιδιαίτερη, φιλική συνάντηση, που θα είναι και η πρώτη μετά την περιπέτεια της. Σημειώνουμε την ημερομηνία στην ατζέντα μας και κλείνουμε τα μάτια σφικτά σφικτά και ευχόμαστε όλα να είναι όπως τα θέλει, απλά κι αγαπημένα... για ν' ακούσουμε από την ίδια να τραγοδάει και να πάει η καρδιά και το μυαλό μας στη θέση τους. Θα τα ξαναπούμε μέχρι τότε, μόνο σας αναφέρω ποιούς καλιτέχνες και πότε, θα συναντήσει ο Δεληβορίας τις υπόλοιπες βραδιές, αρχίζοντας την Παρασκυή 30 Ιανουαρίου, από μια μεγάλη δική μου αδυναμία, τον Αργύρη Μπακιρτζή! 30/1 Αργύρης Μπακιρτζής 31/1 Παύλος Παυλίδης 6/2 Μάρθα Φριντζήλα 7/2 Encardia 13/2 Νίκος Ξυδάκης 14/2 Κωστής Μαραβέγιας 20/2 Αρλέτα 21/2 Μάρω Μαρκέλλου Ώρα Έναρξης: 22:30 Είσοδος με ποτό στο μπαρ: 15¤ Ελάχιστη κατανάλωση σε τραπέζι: 35¤ Πληροφορίες - κρατήσεις: 210.9315600 Πιο κάτω, παραθέτω αναλυτικά το πρόγραμμα των ιδιαίτερων αυτών μουσικώνσυναντήσεων: -------------------------------------------------------------------------------- 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - ΑΘΗΝΑ Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Λ. Συγγρού 143, Ν.Σμύρνη Καλεσμένος της βραδιάς είναι ο Αργύρης Μπακιρτζής! -------------------------------------------------------------------------------- 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - ΑΘΗΝΑ Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Λ. Συγγρού 143, Ν.Σμύρνη Καλεσμένος της βραδιάς είναι ο Παύλος Παυλίδης -------------------------------------------------------------------------------- 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - ΑΘΗΝΑ Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Λ. Συγγρού 143, Ν.Σμύρνη Καλεσμένη της βραδιάς είναι η Μάρθα Φριτζήλα! -------------------------------------------------------------------------------- 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - ΑΘΗΝΑ Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Λ. Συγγρού 143, Ν.Σμύρνη Καλεσμένοι της βραδιάς είναι οι Encardia. -------------------------------------------------------------------------------- 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - ΑΘΗΝΑ Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Λ. Συγγρού 143, Ν.Σμύρνη Καλεσμένος της βραδιάς είναι ο Νίκος Ξυδάκης. -------------------------------------------------------------------------------- 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - ΑΘΗΝΑ Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Λ. Συγγρού 143, Ν.Σμύρνη Καλεσμένος της βραδιάς είναι ο Κωστής Μαραβέγιας -------------------------------------------------------------------------------- 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - ΑΘΗΝΑ Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Λ. Συγγρού 143, Ν.Σμύρνη Καλεσμένη της βραδιάς είναι η Αρλέτα! -------------------------------------------------------------------------------- 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - ΑΘΗΝΑ Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Λ. Συγγρού 143, Ν.Σμύρνη Καλεσμένη της βραδιάς είναι η Μάρω Μαρκέλλου!

6 σχόλια:

A.F.Marx είπε...

Επιτέλους!
Να κι ένα καλό νέο.
Η Αρλέτα γερή, ξανά στα πόδια της και στην σκηνή!
:)

Cle Petridou είπε...

@a.f.marx: Επιτέλους, κάτι πλάει καλά!

όλα να φτιάξουνε σιγά σιγά...
Να το τσακίσουμε το 2008!

Ανώνυμος είπε...

Αυτά και είναι υπέροχα νέα !!! επιστροφή της Αρλέρτας!!! Yes!! έλα και πάλι Αρλέτα πέτα μας ψηλά δως μας φτερά να σ’ ακολουθάμε.

Πέτρος

Cle Petridou είπε...

@Πετρο: Yesss!

roula karamitrou είπε...

Άκουγα το τσάι γιασεμιού που κέρασε το νατασσάκι και σε θυμήθηκα...δεν γράφει η γυναίκα ζωγραφίζει...να ναι καλά να μας προσέχει, πολύ θα θελα να μαι εκεί στις 20 :)
Φιλιά κορίτσι

Cle Petridou είπε...

@roula: Πόσο θα θελα κι εγώ να`μαι δεν το φαντάζεσαι
δύσκολο όμως... θα δούμε