Τρίτη, Δεκεμβρίου 16, 2008

Ο A.F.Marx άφησε ένα νέο σχόλιο: Σού στέλνω ένα copy/paste από το ποστ του "Τρωκτικού"... Υποθέτω ότι δεν διαβάζεις ούτε την "real news" ούτε το τρωκτικό...Η είδηση όμως είναι πολύ ευχάριστη! Δευτέρα, 15 Δεκέμβριος 2008 Μετά από 3 μήνες νοσηλείας στο νοσοκομείο η γνωστή τραγουδίστρια Αρλέτα βγήκε και θέλει να επιστρέψει στην σκηνή. Όπως λέει η ίδια στην συνέντευξη που δίνει στο real news: "Ετοιμαζόμουν να κάνω μια συναυλία στον Βόλο. Έκανα τις πρόβες μου και ξαφνικά εκεί που ετοιμαζόμουν να βγω ένιωσαν ένα μούδιασμα σε όλο μου το κορμί. Έπεσα κάτω. Δεν ξέρω πως να σας το περιγράψω. Έχασα τις αισθήσεις μου. Ξύπνησα ύστερα από πολύ καιρό στην εντατική. Ήμουν στην εντατική για περισσότερο από δύο μήνες μετά από μια λεπτή χειρουργική επέμβαση. Για τρεις μήνες ήμουν κατάκοιτη" είπε η Αρλέτα και βέβαια δεν... κρύβει ότι θέλει να επιστρέψει στο τραγούδι Αναρτήθηκε από troktiko στις 12:19 μμ "Troktiko" , that's real news! Τρίτη 16 Δεκεμβρίου Ξύπνησα λίγο μουδιασμένη, χωρίς όρεξη ιδιαίτερη για να δουλέψω, αφού αυτή η δημοσιογραφική διάσκεψη που έπρεπε να οργανώσω την Παρασκευή, αφ ενός μου ‘φαγε όλη την ενέργεια και από την άλλη ο θάνατος του Τάσσου ήταν απανωτά γεγονότα που, όσο να ‘ναι με διέλυσαν… Πάει κι η τελευταία αντίσταση, λέω. Λες και δεν υπήρξε ποτέ εκείνο το 75% του «ΟΧΙ» ! Τι έγινε; Πού το καταχώνιασαν; Πώς ξεχνά ετούτος ο λαός; Πάει κι ο τελευταίος των Μοϊκανών … α, όχι Μας έμεινε ο Λυσσαρίδης αλλά τι να περιμένεις τώρα πια; που όλοι έχουν μαζευτεί στο πετσί τους... Ανοίγω το e male και βλέπω δυο μηνύματα από τα καλύτερα φιλαράκια του Bloggo cosmou την quartier και τον Allu (fan marx). Σκέφτηκα πως αυτή η ιστορία των bloggs σου φέρνει κοντά ανθρώπους που ίσως ποτέ να μην του συναντήσεις, ή ποτέ να μην συναντούσες, όμως είναι 2-3 μουτράκια που πραγματικά τα νιώθω Φίλους, έτσι με το Φι το κεφαλαίο. Μη ρωτάτε το γιατί. Διαίσθηση λέγεται αυτό και δεν ξηγιέται με τίποτα. Μαρξουλίνο, ευχαριστώ γι αυτό! Η quartier libre άφησε ένα νέο σχόλιο κι ανησυχεί για το blogg που έχει πάλι προβλήματα... Η αλήθεια είναι πως συνεχίζουν τα προβλήματα, κάτι για security που βγάζει, αλλά ανακάλυψα πως αν κάνω κλικ στο continue anyway, με αφήνει να μπω παρά το ότι μου λέει (not recommended) και τρέμει η ψυχούλα μου πως θα τινάξω το Blog στον αέρα… κάτι σαν…at your own risk! Και δε με νοιάζει για μένα, το ‘παμε. Έχει μαζευτεί τέτοιο υλικό και με τα σχόλια σας να το σιγοντάρουν, αν γίνει καμιά ανάποδη θα νιώθω κοινή εγκληματίας που δεν μπόρεσα να το κρατήσω… Επ’ ευκαιρία το γράφω εδώ, μπας και ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω… There is a problem with this website's security certificate. !!!! The security certificate presented by this website has expired or is not yet valid. (έχω εγώ κάτι τέτοιο;;;) Τι τραγούδι να χαρίσω, αλήθεια σ αυτή την όμορφη μέρα;;; Ξέρω! Τις "μοβ πινέζες" σε τίχους Σωτηρίας Μπαβέλου και μουική της Σοφίας Βόσσου, από τον δίσκο "Εκτός έδρας"
03 Mouve Pinezes.w...
Σου ‘χα τάξει μια γιορτή Να σου φέρω σε κουτί Χάντρες και μαργαριτάρια Απ’ της Σμύρνης τα παζάρια Αλλά δυο φιλιππινέζες είδα μέσα στο βιβλίο Κι έτσι σου ‘φερα πινέζες από το χαρτοπωλείο Μην κοιτάς που όλο γελάω Το λαχείο κυνηγάω Κι’ άμα φτάσω στην Ασία Θα σου φέρω, μα το Δία Χάντρες και μαργαριτάρια Απ’ της Σμύρνης τα παζάρια Αλλά δυο φιλιππινέζες είδα μέσα στο βιβλίο Κι έτσι σου ‘φερα πινέζες από το χαρτοπωλείο Μέχρι τότε πάρε αυτό Το κουτάκι το μικρό Κίτρινες και μωβ πινέζες Δυο μικρές φιλιππινέζες

6 σχόλια:

το Άρωμα του Τραγουδιού είπε...

Αυτά είναι πραγματικά πολύ ευχάριστα νέα!!
Κλείνουμε από τώρα θέση όπου και όποτε αποφασίσει να εμφανιστεί ξανά.
Έχω δυο χρόνια να την δω live και μού ‘λειψε πολύ.

Πάντα τέτοια.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι πραγματικά υπέροχα νέα. Χαίρομαι γιατί τελικά η επιθυμία μου να την δω την Αρλέτα για δεύτερη φορά live θα γίνει πραγματικότητα (την είδα όταν ήρθε στο red στη Λευκωσία ) για πρώτη φορά και με μάγεψε με το ραβδάκι της. Οπόταν όποτε θελήσει να μας κατεβεί στο νησί μας ξανά εγώ δίνω ΠΑΡΩΝ.

Υ.Γ είδες τελικά Κλελία μου και ανησυχούσαμε γι’ αυτήν και φοβόμασταν για’ αυτήν, αποδεικτικέ μια άλλη φορά πόσο ατσαλένια είναι. μετά τις μπόρες τις βροχές έρχεται το ουράνιο τόξο

Πέτρος

quartier libre είπε...

@

".............

Δεν τη βρίσκω την άκρη
πουθενά και πες μου τι να κάνω
έχω γεμίσει ασφυχτικά
με καπνό το δωμάτιο ως απάνω
και ο χρόνος μού γελάει σαν μωρό

Πού να γείρω το κορμί μου
όταν γυρνάω απ’ τα μπαρ
κι απ’ τα ξενύχτια

Πού να βρω ένα φιλαράκι
να μου πει πως μ’ αγαπάει στ’ αλήθεια
αφού κι εσύ έχεις εξαφανιστεί

.......

Δεν τη βρίσκω την άκρη
πουθενά και πες μου τι να κάνω
έχω γεμίσει ασφυχτικά
με καπνό το δωμάτιο ως απάνω
και ο χρόνος μού γελάει σαν μωρό

Ούτε εσύ έχεις τη λύση να μου δώσεις που γυρεύω
τη λύση που ζητάω
μπλοκαρισμένος από χρόνια στα δικά σου τα γρανάζια
που για μέρες τραγουδάω"



η τελευταία στροφή
είναι ΜΕΓΙΣΤΗ !


Το φιλαράκι και
Το φυλλαράκι :)

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή clelia, δυστυχώς τα νέα δεν είναι ακριβώς έτσι.
Είμαι φίλος της Αρλέτας και πρέπει να σου πω ό,τι η ίδια είναι κατ’ ακρίβεια πολύ θυμωμένη με τον εν λόγω δημοσιογράφο, γιατί κατ’ αρχή δεν ήταν συνέντευξη αλλά συνομιλία τηλεφωνική και η Αρλέτα μάλιστα την χαρακτήρισε συνέντευξη-απάτη και νιώθει να έχει αλλοιωθεί και παρεξηγηθεί ό,τι είπε.
Νομίζω πως πρέπει να το γνωρίζεις.

Κ

Cle Petridou είπε...

Αν και μας χαλάς το όνειρο αγαπητέ Κ. θα διασταυρώσω την πληροφορία και θα δω τι θα κάνω.
Δηλαδή, η Αρλέτα δεν είπε κάτι τέτοιο;
Δηλαδή άδικα χαρήκαμε;
Και πώς είναι η υγεία της;

Ανώνυμος είπε...

Καλά χριστούγεννα σε όλους.
Ας είναι καλά η Αρλέτα μας και ας εμφανιστεί όταν εκείνη το έχει ανάγκη και αισθάνεται έτοιμη.

Πρεσβύωψ