Πέμπτη, Φεβρουαρίου 21, 2008

Αρλετα - Παιδιά ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!!!

*




JimmyT είπε...



Παιδιά ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!!!


O Λαρισαίος Γιατρός κ. Σλατινόπουλος που χειρούργησε το Αρλετάκι μίλησε πριν από λίγο σε ένα τοπικό ραδιοσταθμό των Τρικάλων, είπε ότι το Αρλετάκι είναι σε άριστη κατάσταση, βγήκε από την καταστολή, την αποσωλήνωσαν και έχει πλήρη επαφή με το περιβάλλον της, ενώ η αποκατάστασή της εκτίμησε ότι είναι θέμα χρόνου φυσικά με πολύ δουλειά.
Το Αρλετάκι επέστρεψε!!!
Oι προσευχές όλων μας, εισακούστηκαν.


Τι ευτυχία Θεέ μου!!!



Φεβρουάριος 21, 2008 12:39 μμ
Σ ευχαριστούμε Jimmy
Είσαι πολύτιμος!!!¨
:)
Το μαγαζί κερνά σήμερα Batida de coco!
Κάντε δεξι κλικ στην φωτογραφία και ανοίξτε new window μετά κάντε minimized και γιορτάστε μαζί μας!!!
.
Κι αν έχετε όρεξη πάμε και παρακάτω στα...
.
.
Α.Φ.Μαρξ θ ακολουθήσεις;;;
*

14 σχόλια:

το Άρωμα του Τραγουδιού είπε...

Επιτέλους! Κάθε μέρα επισκέπτομαι το blog σου με την ελπίδα να μάθω νέα (ευχάριστα) για την υγεία της Αρλέτας. Και να που ήρθαν!

Μακάρι να ξεπεραστούν όλα (μα όλα) το συντομότερο.

Ενημέρωνέ μας για κάθε νέο.

αμμος είπε...

Εξαιρετικά νέα!

cobden είπε...

Τα καλύτερα νέα!Μπράβο στην Άρλετα!Τα κατάφερε!
(Γευστικότατο το Batida de coco σου :)

νατασσΆκι είπε...

Είναι απίστευτο, αλλά σήμερα έχουμε πολύ καλά νέα!
:)

Όλα καλά!
:)

μαριάννα είπε...

Ειλικρινά, όχι απλά ανατρίχιασα, ζαλίστηκα από χαρά! Είδατε καμιά φορά που γίνονται και θαύματα;
Ας ευχηθούμε καλή και ταχεία ανάρρωση!!! Να είναι κοντά μας γερή και γελαστή!
Να είσαι καλά φιλενάδα για τα καλά νέα!!! Πάντα τέτοια να έχουμε!

Φιλιά πολλά!

ΥΓ. Έχω και μια πρόσκληση για σένα. Αν έχεις διάθεση και χρόνο. ;)

Ανώνυμος είπε...

Αρλέτα ΣΑΓΑΠΑΜΕ

Πρεσβύωψ

shylock είπε...

Είσαι Σερενάτα 7ψυχη Αρλετα!

tsiailisworld είπε...

tv - nti - glon!!!!!
όλοι το ξέραμε ότι θα γίνει καλά, κι επειδή το θέλαμε πολύ έγινε πιο σύντομα. Μεγαλύτερη αγωνία έχω για την έμπνευση που θα έχει και τα διαμάντια του πόνου που θα βγάλει απ' το σαδιστή χρόνο που την ταλαιπώρησε αλλά τον νίκησε σαν γνήσια καλλιτέχνιδα.
Τι ωραίο που είναι να μιλάς ποιητικά, πώς εξάλλου να τα πεις με λόγο πεζό τα ανεξήγητα αυτά θαύματα;

Κλέλια, στο είπα ότι προαισθάνομαι ότι θα αλλάξουν και για σένα πολλά προς το καλύτερο, δεν ξέρω, αισθάνομαι μια άγια ηρεμία όταν σε σκέφτομαι και σε έχω δει σε όνειρα πολύ δυνατή και δυναμική.
Όταν πολλοί ταυτόχρονα θέλουν το καλό κάποιου γίνεται.

Xavier είπε...

Μπράβο στο γιατρό. Όχι και να του παίρνουν τη δόξα τα "θαύματα" κι οι προσευχές. Μπράβο και στην Αρλέτα που προφανώς είχε διάθεση να το παλέψει.

Αναρά είπε...

ΟΥΦ!

Ευτυχώς!

Διαβάζω αυτό το μπλογκ εδώ και αρκετό καιρό, όμως ποτέ δεν έτυχε να γράψω κάτι.

Όλες αυτές τις μέρες ήθελα τόσα να πω αλλά δεν μπορούσα, ήταν σαν να κρατούσα την ανάσα μου, όπως όταν κλείνουμε σφιχτά τα μάτια κι από μέσα μας λέμε: «σεπαρακαλώσεπαρακαλώσεπαρακαλώσεπαρακαλώ».

Από πού ν’ αρχίσω να γράφω τι είναι για μένα η Αρλέτα και πώς να το περιγράψω; Χαρά, τρυφερότητα, ομορφιά, παιχνίδισμα, συγκίνηση. Μόνο το άκουσμα του ονόματος της με κάνει να χαμογελάω. Είμαι μόλις 24 χρονών, δεν έζησα την εποχή της, όμως το να πω ότι είναι μια από τις αγαπημένες μου τραγουδίστριες μου φαίνεται λίγο.

Αυτές τις μέρες ωστόσο, για πρώτη φορά άκουγα τα τραγούδια της και στεναχωριόμουν. Και κάθε τόσο ερχόμουν εδώ, να δω μήπως έχουμε νέα.

Την προηγούμενη Τρίτη το βράδυ που έμαθα τι είχε συμβεί έπαθα σοκ. Χωμένη κάτω απ’ τις κουβέρτες μου συνειδητοποίησα ότι παρόλο που δεν την είχα δει ποτέ από κοντά, το θεωρούσα αυτονόητο πως όλο και κάπου θα εμφανίζεται τις Τρίτες, πως κάποτε θα τα καταφέρω κι εγώ να πάω να την δω και πως αραιά και που θα βγαίνει να μιλήσει στην τηλεόραση κι εμείς θα χαιρόμαστε τη μουρμουριστή φωνή και τον τόσο χαριτωμένα δύσκολο χαρακτήρα της. Ο κόσμος θα ήταν πιο άδειος, πιο άσχημος και πιο άχρωμος χωρίς αυτήν.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και τώρα μπορώ να πάρω βαθειά ανάσα, να πιώ αυτό το Batida de coco στην υγειά της και να ζαλιστώ κι εγώ από χαρά! Πάμε αλλή μια γύρα για το γιατρό;

Αναρά.

Cle Petridou είπε...

@μακης, κι εδώ θα είμαστε καθημερινά μέχρι να γίνει τελείως καλά
@άμμος, ναι καλέ μου, υπέροχα!
cobden, Να πάρεις όση θες κοίτα μόνο μη μου μεθύσεις...
@νατασάκι, ουφ, ναι!
@Γητεύτρια, φιλενάδα, τώρα μπορούμε λίγο ν ανασάνουμε...΄
@Ανώνυμε πρεσβύωψ (κι εσύ ε;:)
shylock, 17ψυχη να 'ναι!
@tsiailis world, την ψυχή μου ίσως να είδες και σ ευχαριστώ...
@xavier που δεν πιστεύεις στα θαύματα κι ο γιατρός δικός μας , στο κόλπο
@αναρά μικρό 24χρονο η Αρλέτα είναι παντός καιρού και τι όμορφη περιγραφή της έκανες! Αυτό το... "χαριτωμένα δύσκολος χαρακτήρας" είναι όλα τα λεφτά!

Είναι υππέροχο να κάνουμε όλοι μαζί την ευχή να γίνει καλά η Αρλέτα που τόσο αγαπάμε.
Βλέπετε που έπιααε; Ότι κι αν λέει ο φίλος xavier. Ακόμα κι ο γιατρός δικός μας είναι και τον ευχαριστούμε γιατί σίγουρα έβαλε όλη του τη μαστοριά.

***

Λου είπε...

μα τι λεμε τωρα?
εγω το ηξερα οτι η Αρλετα θα γινοταν καλα.....απλα θεμα χρονου.....ετσι λιγο να μας τσιτωσει το γλυκο μας αλητακι...
Μονο μια ειναι η Αρλετα και αιωνια καταδικασμενη να ζει για να συντροφευει τα ονειρα μας....
Αντε και συντομα να την δουμε καπου με την κιθαρα της....γιατι την εχουμε αναγκη.

Grybop είπε...

Ανακουφιστηκα που εμαθα οτι καλυτερεύει η Αρλέτα μας - ειναι νικητρια.
Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση.

JimmyT είπε...

Η Αρλέτα πραγματικά απέδειξε τη μεγάλη αγωνίστρια είναι, εξάλλου όλοι ξέρουμε τους αγώνες της κατά την περίοδο της δικτατορίας που μόλις 22 έπαιρνε την κιθάρα της και τραγουδούσε Μίκη Θεοδωράκη όπου έβρισκε. Αυτού θα κώλωνε; σίγουρα ξέρει τα όρια της και τις δυνάμεις της, είπαμε πάλι είναι πολύ σκληρό μαγκάκι, και τα μαγκάκια στα δύσκολα φαίνονται ;)όμως είμαι σίγουρος όσο ρομαντικό και αν ακούγετε ότι ένιωθε έντονα όλη την αγάπη όλων εμάς και μας έκανε την τιμή να επιστρέψει κοντά μας, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα έκανε καλαμπούρι με τον χαρακτηριστικό σαρκαστικό της τρόπο βαθειά μέσα της με αυτό που περνούσε, πιστέψτε με επειδή έχω νοσηλευτεί παλιά σε ενταντική υπό καταστολή, οι αισθήσεις δεν είναι ανεργές και τα εξωτερικά ερεθίσματα που δέχεσε από το περιβάλλον είναι πολύ έντονα, έτσι ήξερε κατά κάποιο τρόπο τι της συνέβει και έβαλε τα δυνατά της με τα ευχάριστα αποτελέσματα που ξέρουμε. Θέλω κάτι να πω για τα ΜΜΕ, το θεωρώ απαράδεχτο πως κανείς από τα μεγάλα κανάλια δεν βγήκε να πει τα ευχάριστα νέα, ενώ όταν η ζωή της βρισκόταν ακόμη σε κίνδυνο μιλούσαν όλοι, τελικά μόνο τα δυσάρεστα τους γοητεύουν σαν να ήθελαν το Αρλετάκι μας να μη πω τι. Πάλι καλά που έτυχε να ακούσω την εκπομπή στο ράδιο και σε επαρχιακό παρακαλώ, αλλιώς δεν θα ξέραμε τίποτα τώρα και θα είμασταν στην αγωνία. Φυσικά αυτό που μετράει είναι η υγεία της Αρλέτας μας και τα ΜΜΕ να πάνε στον αγύριστο, καλά κάνει η Θεά μας και τους αγνοεί αρνούμενη να πάει στις εκπομπές τους, άλλωστε γι'αυτό την αγάπησα πέρα από την μουσική της, για το χαμηλό προφίλ της καθώς και την απαξίωση που δείχνει προς τα μέσα και την προβολή, προσωπικά πιστεύω γι'αυτό την έβγαλαν το προσονόμιο του "δύσκολου" χαρακτήρα ενώ είμαι σίγουρος ότι αυτό δεν είναι πραγματικότητα, από ότι ξέρω στις συναυλίες της περισσότερο μιλάει με τον κόσμο παρά τραγουδάει, άλλωστε κάποια που έχει γράψει τον μοναδικό ύμνο για τα παιδιά -εσείς ξέρετε κάποιον άλλον, εγώ όχι- αποκλείεται να είναι στριφνός και δύσκολος αλλά μόνο ευαίσθητος με μεγάλη καρδιά, όπως η Αρλέτα μας.
Συγνώμη αν σας κούρασα. Να έχετε όλοι σας μια καλή μέρα.