Κυριακή, Φεβρουαρίου 17, 2008

Είναι καλά η Αρλέτα!


*


Ο/Η JimmyT said...Το Αρλετάκι απέδειξε πόσο δυνατή κοπέλα είναι, το γνωστό μας μαγκάκι που ξέρουμε... ήμουν σίγουρος ότι θα τα κατάφερνε και τα κατάφερε. Αύριο είναι η μεγάλη μέρα, οι γιατροί θα την ξυπνήσουν από την καταστολή για να δούνε τις αντιδράσεις της. Ευχόμαστε όλοι το καλύτερο για το Αρλετάκι μας, γιατί έχει πολλά ακόμη να μας προσφέρει, φυσικά πάνω από όλα η υγεία της. Κουράγιο Αρλετάκι, όλοι ήμαστε κοντά σου!!! Σ'αγαπάμε και προσευχόμαστε για σένα. Φιλιά και τις ευχές μας.
..
 .o αμμος είπε...
Αντιγράφω από την Κυριακάτικη Αυγή:
Είναι καλά η Αρλέτα.

Πολύ καλή είναι η κατάσταση της υγείας της αγαπημένης μας τραγουδίστριας και συνθέτριας Αρλέτας, σύμφωνα με όσα προέκυψαν την περασμένη Παρασκευή από την αξονική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη. Η Αρλέτα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Βόλου, μεττά το βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο υπέστη την περασμένη Τρίτη και θα παραμείνει σε βαθιά καταστολή μέχρι την επόμενη Τετάρτη. Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί η νευρολογική εκτίμηση της κατάστασής της. Σύμφωνα με όσα δηλώνει στην Κ.Α. η διοικητρια του νοσοκομείου Μ. Καρρά, η Αρλέτα έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή της και εκείνο που απομένει είναι να εκτιμηθούν τυχόν επιπτώσεις του εγκεφαλικού επεισοδίου στη συνολική λειτουργικότητά της. Πάντως είναι ακόμη άγνωστο για πόσο χρονικό διάστημα θa χρειαστεί να παραμείνει στην εντατική.

Πάλι χαρά μας δίνει η Αρλέτα!


Κι ακόμη...

THEOULINI έγραψε:

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Η ΑΡΛΕΤΑ ΥΠΕΣΤΗ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΕΙΜΑΙ ΡΑΚΟΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΚΑΛΑ ΝΕΑ. ΟΙ ΑΞΟΝΙΚΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΖΗΜΙΕΣ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...ΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΛΑ!



Ας κάνουμε όλοι την ίδια ευχή


13 σχόλια:

νατασσΆκι είπε...

Κι εγώ το παρακολουθούσα τόσες μέρες, κι ευχόμουν να πάνε όλα καλά...
Μακάρι να έχουμε τα καλύτερα νέα!!!

Φιλιά Κλέλια μου, από τη χιονισμένη σήμερα Αθήνα
:)

Cle Petridou είπε...

@Νατασάκι μου. χαμήλωσα τελικά τον τόνο αλλά κλαίω απ τη χαρά μου...

enteka είπε...

πολύ καλά νέα!

(έχεις δει αυτό στην καθημερινή;

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_civ_781082_13/02/2008_259141

διάβασε την τελευταία, μάλλον μπερδεμένη, πρόταση)

habilis είπε...

Oλλα θα πανε καλλα ,οτι και να εγινε..

quartier libre είπε...

Clelia,
πρέπει να είσαι καλά :)

amelie είπε...

γιουπι γιουπι!!! καλα θα γινει, ειμαι σιγουρη!!!!ολε ολε ολε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αχ, μπράβο Κλέλια, πόση χαρά μου'δωσες! Από τότε που έμαθα την είδηση ήμουν ράκος, αλλά τώρα είμαι έτοιμη να βάλω τα κλάματα από τη χαρά μου! Θα γίνει μια χαρά, είμαι σίγουρη.
Χαιρετίσματα από το ηλιόλουστο Λονδίνο.
Τζένη

mary είπε...

όλα θα πάνε καλά :) το νιώθω :)

divine mitsakos είπε...

σιδερενια!!!!!

soundandvision είπε...

Ωραία! Αυτά θα πω στη Σερενάτα που μου τηλεφώνησε χτες και ρωτούσε...

JimmyT είπε...

Το Αρλετάκι απέδειξε πόσο δυνατή κοπέλα είναι, το γνωστό μας μαγκάκι που ξέρουμε... ήμουν σίγουρος ότι θα τα κατάφερνε και τα κατάφερε. Αύριο είναι η μεγάλη μέρα, οι γιατροί θα την ξυπνήσουν από την καταστολή για να δούνε τις αντιδράσεις της. Ευχόμαστε όλοι το καλύτερο για το Αρλετάκι μας, γιατί έχει πολλά ακόμη να μας προσφέρει, φυσικά πάνω από όλα η υγεία της. Κουράγιο Αρλετάκι, όλοι ήμαστε κοντά σου!!! Σ'αγαπάμε και προσευχόμαστε για σένα. Φιλιά και τις ευχές μας.

JimmyT είπε...

Παιδιά ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!!! ο Λαρισαίος Γιατρός κ. Σλατινόπουλος που χειρούργησε το Αρλετάκι μίλησε πριν από λίγο σε ένα τοπικό ραδιοσταθμό των Τρικάλων, είπε ότι το Αρλετάκι είναι σε άριστη κατάσταση, βγήκε από την καταστολή, την αποσωλήνωσαν και έχει πλήρης επαφή με το περιβάλλον της, ενώ η αποκατάστασή της εκτίμησε ότι είναι θέμα χρόνου φυσικά με πολύ δουλειά. Το Αρλετάκι επέστρεψε!!! οι προσευχές όλων μας, εισακούστηκαν. Τι ευτυχία Θεέ μου!!!

νατασσΆκι είπε...

:) :)