Σάββατο, Δεκεμβρίου 01, 2007

Δεκα και μια νύχτες -Αρλέτα






Το τραγούδι της λίμνης

14 Το τραγούδι της...
(με δεξί κλικ στον τιτλο του δίσκου)


Noble Dame

15 Noble Dame.wma
(με δεξί κλικ στον τίτλο του δίσκου)


8 σχόλια:

νατασσΆκι είπε...

Αφού σου "ξέφυγαν" εδώ τα σχόλια ανοιχτά, θα το γράψω το "Καλό Μήνα" μου - και πολλά φιλιά
(και μεγάλη αγκαλιά)

:)

Cle Petridou είπε...

:)

φιλάκια
***

quartier libre είπε...

καλός να ναι ο μήνας!
ελπιδοφόρος, Χριστουγεννιάτικος !
αχ, ας είναι καλή η ζωή μαζί μας...

A.F.Marx είπε...

Nα στείλω κι εγώ από αυτήν την ...κερκόπορτα που βρήκα ανοιχτή, λίγη θετική ενέργεια και πολύ αγάπη.
:)

tsiailisworld είπε...

γεια σου καλή κλέλια, εξώφυλα??? τους στίχους να διαβάζω και είμαι τρισευτυχισμένος! Αλλά τίτλους? Δε λέω, έχουν κι αυτοί τη θέση τους, αλλά τα εκώφυλλα δεν παύουν πάντα παρά να είναι ένα προπέτασμα, μια μάσκα, όπως ακριβώς τα προσωπεία μας που αλλάζουν με το πρώτο καλημέρα ως το τελευταιο καληνύκτα τρεις φορές. Τρεις αλλαγές, σαν το φως που τρις μεταποιείται μέχρι να κρυφτεί. Εξώφυλλα δίσκων.

Cle Petridou είπε...

:D

Μουσικά Προάστια είπε...

Αγαπητή Κλέλια, να προσθέσουμε και το δικό μας καλωσόρισμα στην επιστροφή σου στους αγωνιστικόύς χώρους. Καλή δύναμη, και ευχαριστούμε για τις ωραίες μουσικές σου.

tsiailisworld είπε...

KLAILIA, ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ BLOG, ΤΟ "ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ".
ξΕΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ! ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "SUZANNE"? Ο ΣΤΙΧΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥ ΤΡΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΜΥΝΑ ΕΓΩΙΣΜΟΥ! Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΛΑΣ ΑΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΑΚΡΟΑΤΗ ΜΕ ΤΗ ΣΟΥΖΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΙΓΩΝΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΟ! ΞΕΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΜΠΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΤΡΩΘΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΝΙΓΜΕΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΥΚΙΑ! Ο κόσμος ποτέ δε θα σωθεί, γιατί ποτέ δεν κινδύνευσε, ο ποταμός θα ξανατρέξει για να μας ξαναγεννήσει σαν εκατομμύρια χρόνια πριν.
Τέτοια τραγούδια Κλέλια να ανακαλύπτεις και να μας αναγεννάς το ένστικτο της επιβίωσης πάνω που το χάνουμε ανάμεσα στο άγχος και τη μεγαλομανία του σύγχρονου ξώπετσου δυναμισμού.