Δευτέρα, Ιουλίου 02, 2007

Για την Πάρνηθα


ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 19.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ - ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ. ΜΗ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΠΡΑΓΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ. ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΚΑΤΕΒΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

[Σχετική δημοσίευση έγινε στο Indymedia και στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.]
Επίσης την Τρίτη στις 19.00 το Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ οργανώνει διαδήλωση στα Προπύλαια και πορεία προς τη Βουλή κατά της κυβέρνησης, με αιτήματα να μην αναθεωρηθεί το άρθρο 24 για τα δάση και να αναδασωθούν άμεσα οι καμένες εκτάσεις. Ακόμη, την επόμενη Πέμπτη 12 Ιουλίου το απόγευμα διοργανώνει εκδήλωση-συναυλία με την υποστήριξη και των «ΝΕΩΝ» στην Πάρνηθα, στην πλατεία που βρίσκεται στην είσοδο του Τελεφερίκ.
[Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο σχετικό δελτίο τύπου του Συνασπισμού.]
Επιπλέον το μπλογκ "Αθήνα - Οδηγός Επιβίωσης" ξεκινάει μια ηλεκτρονική διαμαρτυρία με οργανωμένη αποστολή e-mail την Πέμπτη 5 και Παρασκευή 6 Ιουλίου στις 12 το μεσημέρι. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.Αλλα μπλογκ που έχουν κινητοποιηθεί για το ζήτημα είναι το anadasosi, το makeathensgreen αλλά και η Ελαφίνη, όσον αφορά συγκεκριμένα την προστασία των ζώων της Πάρνηθας.
Τέλος, την Κυριακή 8 Ιουλίου στις 9 το πρωί η ομάδα των φίλων του RunningNews.gr θα συγκεντρωθεί στην Αγία Τριάδα της Πάρνηθας να κάνει την καθιερωμένη της προπόνηση, σαν ύστατη ένδειξη διαμαρτυρίας.Για όσους/ες ενδιαφέρονται να ενημερωθούν πληρέστερα για το ζήτημα, ο JustAnotherGoneOff πήρε την πρωτοβουλία να αποδελτιώνει διαρκώς τα σχετικά κείμενα που δημοσιεύονται.


4 σχόλια:

αμμος είπε...

Κλέλια μου, ξέχασες τα λινκ. Επίσης αν υπάρξει αντίστοιχη κινητοποίηση για την Κύπρο, ενημέρωσέ με να ανεβάσω κι εγώ κάτι σχετικά.

Για την Αρλέτα είπε...

@Aμμόχωστε μου, σ ευχαριστώ. Το έφτιαξα τώρα.

Δεν έχω ακόμη καμιά πληροφόρηση για Κύπρο.

jnf6 είπε...

ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ. ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ με ΜΑΥΡΗ ΜΠΛΟΥΖΑ και σφυρίχτρες

"Mαύρη, μαυρη, μαυρη μου εχεις κανει τη ζωη μου μαυρη, μαυρη...σαν καμενη γη"

Ανώνυμος είπε...

債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社